Pet Remedy Beroligende Spray - 200ml

Pet Remedy Beroligende Spray - 200ml

Mærke: Pet Remedy

SKU: A-PR79583

179,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 5-8 hverdage

Pet Remedy Beroligende Spray

Den beroligende spray er perfekt egnet hvis din kanin eller gnaver er stresset, urolig eller hvis du skal bonde. Pet Remedy arbejder med kæledyrets egne naturlige beroligende mekanismer ved at efterligne GABA (gamma amino smørsyre), som er et helt naturligt beroligende middel til stede i alle former for pattedyr, reptiler og fugle.

Så hvis dit kæledyr skulle blive stresset kan Pet Remedy hjælpe med at aktivere nerveceller i hjernen som sender de beroligende impulser til kroppen. Derfor virker produktet også med det samme. Det er lavet af æteriske olier fra Østeuropa, Indonesien, Europa og Frankrig. Pet Remedy har en lav koncentration og sprederen leverer en konstant langsom frigivelse, som er meget mild i sin virkning.

  • Til kaniner og gnavere
  • Beroligende effekt
  • Naturlig sammensætning
  • Til fx. bonding, stressede dyr mm.

 

Indhold: 200ml.

Sådan bruges Pet Remedy beroligende spray

brug den beroligende spray ved forsigtigt at gnide det rundt på munden, under hagen og på toppen af brystet på din kanin eller gnaver (eller heste). Eller du kan gnide det i fingrende før du håndterer et uroligt kæledyr. Det kan også bruges til at tørre overflader som fx. en undersøgelses- eller en plejebænk. Du kan også binde den fast til en transportkasse, når du fx. skal til dyrlægen eller lign.

Andre æteriske olier, der bruges i formuleringen af ​​kæledyrets middel

Vetiver Vetiver (Chrysopogon zizanioides) er et hårdt, aromatisk græs, og den æteriske olie udvindes ved dampdestillation fra rødderne af dette græs, der hører til den samme botaniske familie som citrongræs, citronella og palmarosa. Denne plante er blevet værdsat for sine beroligende egenskaber, siden registreringer begyndte. Det ekstraheres fra de vaskede, hakkede, tørrede og gennemblødte rødder og rodlets ved dampdestillation Aromaen er meget jordagtig. De vigtigste kemiske komponenter er benzoesyre, vetiverol, furfurol, a og b-vetivon, vetivene og vetivenylvetivenat. Vi kilder Vetiver fra Haiti og Java.

Sød basilikum Sød basilikum (Ocimum basilicum) er en aromatisk urt med frodige grønne blade. Den essentielle olie ekstraheres ved dampdestillation fra bladene og de øverste toppe. Sød basilikum-essentiel olie har forskellige kemiske forbindelser, der inkluderer a-pinen, camphen, b-pinene, myrcen, limonen, cis-ocimene, kamfer, linalool, methylchavicol, y-terpineol, citronellol, geraniol, methylcinnamat og eugenol. Det bruges ofte i aromaterapi for dets beroligende virkning. Vi kilder Sweet Basil fra Europa og Egypten.

Clary Sage Clary Sage (Salvia Sclaria) er en toårig urt, der er hjemmehørende i Middelhavet og dele af Europa. Clary Sage Essential Oil ekstraheres ved dampdestillation af knopper og blade fra Clary Sage-anlægget. Kendte kemiske forbindelser, der er til stede i Clary Sage essentiel olie, inkluderer estere, sesquiterpener, di-terpener og monoterpener. Vi kilder vores Clary Sage æterisk olie fra Frankrig.

Andre købte også

Anibio X-Stress - 30ml
JR Farm Vejbred - 100g
JR Farm Grøn Havre - 100g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?