Stort udvalg i:

Hunde pelspleje

Hos Dyreverdenen finder du altid et bredt udvalg produkter til pelspleje % trimning af hunde. Du finder lige fra shampoo, klippemaskiner, børster, sakse mm.

4

Stort udvalg indenfor hunde pelspleje hos Dyreverdenen

Hos Dyreverdenen finder du alt hvad du har brug for til at pleje din hunds pels. Vi har et stort og bredt udvalg af hundebørster, kamme, trimmeknive, klippemaskiner og sakse. Vi har altid de gode kvalitets produkter fra de kendte producenter som Kw, B&B, Oster og Moser. Vi har også de prisvenlige produkter fra Trixie.

Hunde udstyr til pelspleje & triming.

Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg indenfor alt til pelspleje og triming af hunde, vi har produkter fra nogle af de førende leverandøre og mærker af udstyr til dette formål. Vi forhandler blant andet produkter fra Kw, B&B, Trixie,  Moser, Oster, Pet head, Meku, Duvo+, Nobby, Furminator mm.

Hvorfor skal jeg pleje min hunds pels?

Fordi ved at børste din hund en gang i mellem, sikre at du undgår at der ender med at komme filtre, ødelagt pels, store klumper af skidt eller snavs i hundens pels. Samt ved at børste din hund jævnligt, undgår på samme tid, at din hund fælder konstant over det hele, du for nemlig taget den værste underuld (vis racen har denne). Omfanget af plejen afhænger meget af din hunds pels, som type, længde mm. De langhårede hunderacer har behov for meget mere pleje og meget oftere bade, end de kort hårede racer. Du bør derfor tjekke om på, hvad lige præcis den bestemte hunderace kræver af pelspleje.

Hvordan plejer jeg min hunds pels?

Du bør først og fremmest finde ud af hvad hunderacen kræver af pelspleje & trimning, dette kommer nemlig meget an på om du har en langhårede hund, en ruhårede eller fx. en kort hårede hund. Dog skal alle hunde have en børste tur med jævne mellemrum, efterfuldt af et muligt bad. De langhårede hunderacer har behov for en daglig børstetur, for at undgå filtre og ødelagt pels, de langhårede hunderacer har på samme tid behov for et hundebad oftere, for at fjerne skidt mm.

Hvordan bader jeg min hund?

Først og fremmest bør du sikre at din hund er redt igennem, for at undgå det værste støv og skidt, samt til de langhårede hunde at undgå filtre. Derefter er det vigtigt du benytter en direkte hundeshampoo og hundebalsam og ikke menneske shampooer, disse indeholder nemlig stærkere kemikalier, da disse kan skade din hunds pels eller hud. Du bør på samme tid finde en hundeshampoo som er egnet til din hunds type af hår, eller mod en bestemt allergi.

Når du har styr på hvad du skal bruge. Er det tid til at vaske hunden i lunkent vand , godt og grundigt over det hele. Herefter skal du påføre hundeshampooen godt og grundigt, bemærk dog at de fleste hundeshampooer er lavet til at, de skal blandes med vand. Her her en blandeflaske en fornuftig investering. Efter du har skyllet shampooen grundigt ud af hundens pels, skal du ved en korthårede eller ruhåret pels blot ud og have tørret din hund grundigt, hvor vis din hund er langhåret bruge en hundebalsam, for at sikre pelsen er blød og lækker, denne skal påføres på samme måde som shampooen og skylles grundigt ud.

Hvilken hundeshampoo skal jeg vælge?

Du skal først og fremmest undersøge hvad din hunds behov er, er den langhåret, er den ruhåret, skal den til udstilling, har den kløe eller andre problemer, skal det være en bestemt duft?. Hundeshampooér fås på samme tid økologiske, uden parabener mm., parfumefrie og mere. Derfor skal du gøre op med dig selv hvad du helt præcis ønsker, for din hunds skyld. Nogle shampooer er lavet til de forskellige behov. Sidst men ikke mindst har vi helt billige hundeshampooer fra Nobby, kvalitets hundeshampooer fra B&B, Kw og Pead head, så du finder den bedste hundeshampoo hos os. Er du i tvivl omkring den helt rigtige til din hund, så kontakt os gerne eller kom forbi vores butik.

Skal jeg bruge hundebalsam?

Hundebalsam er egnet til langhårede hunderacer, de sikre at pelsen bliver blød og lækker, samt den bliver nem at rede igennem efterfølgende.

Hvilken hundebørste skal jeg vælge?

Det kan være for den uvidende person svært at finde ud af hvilken børste man skal bruge, dette er også forskelligt fra pelstype til pelstype hos hunde, børsterne er samtidig lavet i mange forskellige materialer og med mange forskellige funktioner. Undersøg derfor hvad lige præcis din hunderace har behov for, eller kontakt os nærmere for hjælp omkring valg af de bedst egnede hundebørster, hundekamme mm. Ellers generelt:

Korthårede hunderacer ville vi anbefale en blød børste med nylon- eller svinehår eller en alm. karte. Disse fjerner de løse hår på hunden og giver et flot og blank pels. Vis din korthårede hund fælder meget, kan vi anbefale en Kw shedder, som fjerner det meste løse hår.

Langhårede hunderacer anbefaler vi at gå mere i dybden omkring hvad lige din race kræver. Men en god karte og kam kan du komme langt. Du skal nemlig gerne dagligt rede pelsen igennem dagligt, for at undgå en filtret eller ødelagt pels. Vis først pelsen bliver filret, kan det nemlig blive nødvendigt at klippe dette af. Vis du har en langhåret hund med underuld og denne fælder utrolig meget, kan vi anbefale en god børstning eller en Kw smart flex hundestigle med rulletænder.

Ruhårede hunderacer anbefaler vi at børste igenne med en god karte, med jævne mellemrum. Skal du trimme kan du med fordel bruge en trimmekniv, eller fingerkondomer til at trække pelsen af.

Min hund har filtret pels

Vis din hund har en filtret pels, hvilke nogle hunde hurtigt kan danne i deres pels. Kan du med fordel begynde at forebygge dette, da det ville gøre det meget nemmere i længden. Dette kan du blandt andet gøre, ved at rede den langhårede pels dagligt igennem, samt pleje pelsen med en god hudneshampoo og hundebalsam, en god balsam spray som fx. Kw tangle-fix eller B&B´s variant, kan du med fordel bruge inden du skal børste din hund igennem, denne sikre nemlig at det bliver nemmere at rede din hund igennem, dette gør også oplevelsen mere behagelig for din hund. Skulle uheldet dog være ude og din hund har filtre, kan du med fordel bruge en Kw filterknuser eller en Kw filter splitter, disse køre du igennem pelsen, hvorefter filtrene bliver skåret over.

Hundebørster & karter

Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg af forskellige hundebørster og karter til hunde, de sikre mindre løse hår over hele huset og mindre knuder i din hunds pels. Vores hundebørster & karter fås i mange forskellige materialer, typer og med forskellige egenskaber. En hundebørste er vær fald altid en god ide at have i ens sortiment.

Hundekamme

En kam er næsten et "must" at have, vis du har en langhåret hunderace, derfor finder du et godt udvalg af forskellige kamme til hunde hos os. Du finder billige kamme og de helt gode kvalitets kamme hos os. Vi har kamme fra de kendte producenter som blandt andet Trixie og Kw. En hundekam gør det ofte nemmere at rede pelsen godt og grundigt igennem.

Trimmeknive til hunde

En trimmekniv er specielt udviklet til at trimme ruhårede hunde, samt til trimning af hovedet og ørerne på hunden. Du bør dog huske at købe den trimmekniv som er egnet til din hunds pels.

Oster & Moser klippemaskiner til hunde

Hos os finder du de gode kvalitets klippemaskiner fra blandt andet Oster og Moser. Disse sikre du har alt hvad du har behov for selv at klippe din hunds pels. Du finder både hundetrimmere til de små opgav og til de større opgaver, som at trimme hele den langhårede pels. Har vi ikke lige den trimmemaskine som du ønsker fra Oster eller Moser, kontakt og blot, da vi ofte kan bestille dem hjem til dig.

Hundesakse

Hos os finder ud flere forskellie hundesakse, specielt lavet til at klippe og trimme din hund. Vi har filer sakse, hovede & pote sakse, buede sakse mm. Vi har de gode kvaliets sakse fra Kw tools 2, de prisvenlige alm Kw sakse til hunde, samt Trixies billige hundesakse.

Hvor ofte skal man børste hundens pels?

Det afhænger af hundens race og pelslængde. For hunde med korte pels skal man børste deres pels 1-2 gange om ugen for at fjerne døde hår og holde deres pels sund og glansfuld. Hunde med lange pels skal børstes dagligt for at undgå filt og for at holde deres pels sund og glansfuld. Det er også vigtigt at bade hunden regelmæssigt for at holde pelsen ren og sund.

Køb hunde pelspleje online på Dyreverdenen.dk

Hos Dyreverdenen.dk finder du alt det du har brug for til din hunds pelspleje. Vi har et stort udvalg af hundebørster, kamme, trimmeknive, klippemaskiner og sakse, så du kan sikre at du har det helt rigtige udstyr til at holde din hunds pels sund og glansfuld. Vi har altid gode priser og hurtig levering.

Køb hunde pelspleje i vores fysiske butik

Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik, hvor vi har et stort udvalg af hunde pelspleje. Vi har altid et stort udvalg af kamme, børster, trimmeknive, klippemaskiner og sakse, så du kan finde det helt rigtige udstyr til at holde din hunds pels sund og glansfuld. Vi har også et stort udvalg af hundeshampoo og hundebadeprodukter og meget andet tilbehør som håndklæder der tørrer og meget megere, du kan forsøge at se an og trykke på.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?