Peddy Farm

Hos Dyreverdenen finder du vores eget mærke Peddy Farm her på siden, er hele vores udvalg af de lækre naturlige snacks til kaniner & gnavere som vi har i sortiment.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Stort udvalg indenfor naturlige snacks

Vi har et stort udvalg der konstant vokser i vores sortiment fra Peddy Farm, det er lækre naturlige snacks indenfor grønt, urter mm. Til kaniner og gnavere.

Peddy Farm ideen

Ideen med Peddy Farm er opstået for at sikre adgang til kvalitets snacks til vores egne kaniner & gnavere, helt naturlige produkter som blot er tørrede og intet unødvendigt tilsat.

Køb Peddy Farm online

Hos os ville du altid have mulighed for at købe dine nye Peddy Farm produkter stille og roligt online, døgnet rundt hele året, og få det leveret direkte hjem til din hovede dør, til din arbejdsplads eller til den nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge at hente det købte, direkte i vores fysiske butik i Herfølge, eller du kan vælge at købe det direkte i den hyggelige butik. Skulle du vælge at få dine lækre Peddy Farm snacks sendt med GLS, kan du forvente en rimelig hurtig levering på 1-3 hverdage.

Køb Peddy Farm Snacks i vores fysiske butik

Du kan sagtens komme forbi vores fysiske butik indenfor vores åbningstider og få råd og vejledning eller bare føle de forskellige Peddy Farm produkter og se hvad der passer ind i dit hjem eller til dig blandt vores store udvalg indenfor naturlige kanin & gnaver snacks

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?