Rabat 40%
Nobby Komfort Hundesele Classic Neopren Rød
Nobby Komfort Hundesele Classic Neopren Rød
Nobby Komfort Hundesele Classic Neopren Rød
Nobby Komfort Hundesele Classic Neopren Rød

Nobby Komfort Hundesele Classic Neopren Rød - Flere Størrelser

Mærke: Nobby

SKU: N80730-01-6

66,75DKK 111,25DKK

ekskl. levering

Komfortabel hundesele, egnet til hundesport og aktive vandreture

På lager - Levering 1-2 hverdage

Nobby komfort hundesele i classic neopren, er en top komfortabel, sportslig og funktionel hundesele, lavet til at side godt på hunden under selv aktive vandreture og hundesport. Udformningen af selen sikrer en korrekt og jævn fordeling af træktryk. Er ekstra støttet i brystet og i ryggen, disse sikrer en jævn fordeling af trykket. Også selvom din hund trækker mere end normalt. Hele selen er lavet af meget lette, funktioonelle materialer, som er nemme at vedligeholde. Selen er meget stabil på kroppen, når den er indstillet korrekt og ikke i overløb på hunden. Denne type sele er især specielt egnet til bredskulderede hunde, som fx. mops, bulldog, stafford osv.

Hundeselen er lave af massiv nylon, som praktisk talt er foret med udskåret neopren for at sikre den er ekstra blød mod hunden. Samtidig med neopren tørrer hurtigt. Sikkerheden er heller ikke blevet glemt, selen er udstyret med reflekterende elementer i brystområdet. Selen er meget variabel på grund af størrelsen af designet og bryststykket. 

 

  • Komfortabel hundesele
  • Egnet til aktive vandreture og sport
  • Blød nylon
  • Tørrer hurtigt
  • Fordeling af tryk
  • Især egnet til mops, bulldogs,stafford osv.

Farve: Rød

Størrelse: Bånd bredde Omkreds i cm
S/M 25mm 35-45
M 25mm 45-50
M/L 30mm 50-60
L 30mm 60-75
XL/L 35mm 90-110
XL 35mm 90-110

 
Hvordan vælger man den rigtige sele størrelse?
For at måle den rigtige størrelse af hundesele måles omkredsen af ​​hundebrystet bag forbenene. Målingerne på selen (f.eks. 60-75 cm) angiver muligheden for at justere omkredsen af ​​selen. Så hvis din hund har en mindre omkreds, for eksempel 55 cm, skal du vælge en størrelse på 50-60 cm. Vælg en størrelse med mindst minimums mål i brystets omkreds.

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?