Nina Ottosson Aktivitetstæppe Fastfood Fun - 36x45cm

Mærke: Nina Ottosson

SKU: KW69346

299,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

Nina Ottosson Aktivitetstæppe Fastfood Fun

Skjul og søg efter godbidder, mad, legetøj eller knogler.

Holder din hund beskæftiget med 3 fysiske og mentale udfordringer. Øg udfordringen ved at inkorporere flere skjulte godbidder og lukninger.

Niveau 2 puslespil

Nina Ottosson Activity Matz fra Outward Hound er sjov at bruge, nem at rengøre og perfekt til både mental og fysisk træning.

Fast Food Fun Activity Matz kommer med valgfri lukninger for at øge udfordringen! Når din hund har opsnuset godbidderne eller pillerne fra plysmaterialet, så øg udfordringen ved at lægge mad i lommerne og gemme dem under et ekstra lag ved at proppe legetøjet. For en endnu sværere udfordring skal du gemme de velsmagende belønninger under krog-og-løkke-lukninger.

Sjovt for alle hunde - uanset alder, størrelse eller race.

SÅDAN bruges spillet:

3 måder at spille på.
1. Nem udfordring: Skjul godbidder eller tørfoder under plysmateriale og opmuntr din hund til at opsnuse dem.
2. Øget udfordring: Gem godbidder i lommerne og dæk med legetøjet.
3. Ultimativ udfordring: Skjul godbidder i 5 godbidderlommer og fastgør med krog-og-løkke-lukning og skjul godbidder med legetøj for en sværere udfordring.

Reducerer destruktiv adfærd: Bekæmper kedsomhed ved at træne din hunds sind og forhindrer den i at udvise adfærd som at tygge, grave og overdreven gøen.

Skridsikker og vandafvisende bund: Nem at rengøre og tørre af. Foldes sammen for nem opbevaring.

LEG SAMMEN: Dette er ikke et tyggelegetøj. Intet legetøj er uforgængeligt. Nina Ottosson Dog Puslespil af Outward Hound fokuserer på at udfordre din hunds hjerne. Hold opsyn, når du leger, og lad ikke hunden tygge på legetøjet. Lær din hund at bruge puslespillet, lege og have det sjovt sammen. Læg væk til næste gang. Fjern og udskift legetøjet, hvis det er beskadiget.

 

Størrelse: 36 x 45 cm.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?