Lokal udbringning til kæledyr

Hos Dyreverdenen ønsker vi at gøre noget ekstra under denne her svære tid, med coronavirus / Covid-19. Derfor tilbyder vi gratis leveringen i nærheden af 4681 Herfølge. Dette gælder blandt andet 4600 Køge, 4623 Lille skendsved, 4632 Bjæverskov, 4681 Herfølge, 4682 Tureby. Leveringen er gratis på alle varer som vi har på fysisk på lager i vores butik. Der skal blot købes for minimum 100kr.

Vi levere selv ud lokalt udenfor butikkens åbningstid og efter aftale med dig, varene bliver sat efter dit ønske. Bemærk dog der skal betales på vores hjemmeside, så vi undgå fysisk kontakt i denne tid.

Du kan også sagtens forudbestille produkter til afhentning i vores butik i Herfølge.

Kan alle få gratis levering af foder og udstyr til kæledyr?.

I herfølge, køge og byer omkring disse er det muligt, ring evt. og forhør dig eller kontakt os på mail, om vi levere til lige din adresse. Samtidig skal der købes for minimum 100kr. Så vi samtidig undgår unødvendig brug af brændstof på få kroner. Leveringen er samtidig ikke noget vi tjener noget på, men blot en ekstra service i denne her hårde tid med coronavirus.

Kan man stadig besøge jeres fysiske butik?

Ja, dog er åbningstiderne meget ændret i denne her tid. pt. er de:

Sømdag, mandag, tirsdag og onsdag: Lukket.

Torsdag og fredag: 10-17.

Lørdag: 10-15.

Specielle åbningstider: Torsdag den 26/3 åbent: 11-17.

Levere i stadig med GLS?

Vi levere stadig med GLS som planlagt, så er det ikke muligt at få levering direkte af os, har du altid mulighed for at få leveret med GLS til din private adresse, din arbejdsplads eller en pakkeshop som normalt.

 

 

Vores kontakt oplysninger:

Dyreverdenen

Bråbyvej 1

4690, Haslev,

webshop@dyreverdenen.dk

TLF 52115040.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?