Lokal Dyrehandel nær Stevns

Find alt til kæledyr og få leveret direkte til døren i Stevns

Orker du heller ikke at skulle ud på en længere køretur for at skaffe foder til fx. marsvinet? Så er det heldigvis både nemt og hurtigt at bestille alt hvad du har brug for i kæledyrsudstyr hos os, uanset hvor i landet du er bosat.

 

Er du bosat i Stevns vil både leveringstid og priser være det samme for dig, som i resten af landet. Og du er selvfølgelig altid velkommen i vores butik, som ikke er mere end en lille køretur på 20 min. fra Stevns.

 

Vi har alt til dit kæledyr

Er du den heldige ejer af en hund? Eller har du huset fyldt med katte? Måske har børnene marsvin eller kaninener? Så har vi alt hvad du skal bruge, uanset typen af kæledyr, du skal shoppe til.

 

Hos os er der blandt andet mulighed for at købe praktisk udstyr til dit kæledyr, hvad end du har brug for en foderskål, en snor eller noget helt tredje til din hund eller din gnaver.

 

Ydermere sælger vi også legetøj og diverse aktivitetsudstyr, så dit kæledyr kan holde sig beskæftiget, når du ikke er hjemme, eller så du selv kan have nogle sjove kvalitetsstunder med dit dyr.

 

Er du på udkig efter foder eller kosttilskud til dit dyr, specialiserer vi os i foder til både gnavere, reptiler, hunde, fisk, fugle, kaniner og katte. Vores foder føres i mange forskellige varianter, når både det kommer til smag og type.

 

Gør det nemmere for dig med online shopping

Er du placeret i Stevns, kan der være langt mellem de forskellige forhandlere, når det kommer til udstyr til dyrene. Det kan være uoverskueligt at skulle afsætte en hel dag til at køre en tur til f.eks. København, for at finde det rette udstyr til dit kæledyr.

 

Hos os kan du nemt og hurtigt vælge de ønskede produkter online eller besøge vores butik tæt på Stevns, og behøver derfor ikke investere en stor andel af din tid i at skulle ud og indkøbe udstyr til dit dyr.

 

Hurtig og billig levering hele vejen til Stevns

Hvor end i landet, du er bosat, vil leveringstiden for din bestilling ikke være mere end 3 hverdage. Er du bosat i Stevns, er dette altså ikke ensbetydende med, at du må vente ekstra tid med at få leveret dine varer.

 

Ydermere er fragtpriserne det samme i hele landet og starter fra kun 34 kr. afhængig af typen af levering, du ønsker. Vælger du at bestille varer for mere end 499 kr. vil du få gratis levering, uanset hvor i landet, der skal leveres til.

 

Se mere på vores webshop https://dyreverdenen.dk/

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?