Lokal Dyrehandel nær Næstved

Få sendt alt til dit kæledyr i Næstved via DyreVerdenens webshop

Hos DyreVerdenen selvfølgelig både en fysisk butik, placeret i Herfølge og dermed stadig tæt på Næstved, og en online webshop. Således kan du frit vælge om du helst ønsker at handle i vores butik eller online – og vi sender selvfølgelig varer til hele Næstved og omegn, hvis du foretrækker at handle online.

Vi sætter en ære i både at have fysisk butik og en online webshop, så vi gør det så nemt for vores kunder som muligt. Både for dem, som ønsker lidt mere personlig vejledning til alt inden for foder og udstyr hos vores kompetente personale i butikken og for dem, som blot ønsker en hurtig og god handel over nettet.

Ikke kun for mennesker, men også for dyr

Man tænker selvfølgelig tit på den lokale købmand eller tøjbutik, når man tænker på at støtte de lokale butikker. Men hvad med din kat eller hund? Med en eller flere ekstra firbenede bofæller har du flere at købe ting til, så igen er det vigtigt at du støtter de lokale butikker, der sælger ting til dine dyr. Det kan for eksempel være os, DyreVerdenen, tæt på Næstved, som du kan holde liv i ved at smutte ind her og købe foder eller godbidder til dine dyr.

Et bredt udvalg

Hos DyreVerdenen finder du et stort udvalg af varer, der kan pifte din firbenede, skællede, svømmende eller flyvende vens dag op. Vi sælger selvfølgelig en masse forskellige godbidder til en masse forskellige dyrearter – hunde, katte, reptiler, gnavere, kaniner fugle og fisk – men derudover kan du også finde ting som GPS-trackere, du kan få sat på kattens eller hundens halsbånd, og kølemåtter, der kan hjælpe din hund med at køle ned på særligt varme sommerdage.

Sjov til dit dyr

Vi sælger naturligvis også en masse legetøj, som dit dyr kan underholde sig med. Der er klassikerne som pibende bidelegetøj til hunde og kattelegetøj med catnip, men du kan også finde noget sjovt til andre dyr. Du kan købe kunstige koraller, som dine fisk kan gemme sig blandt, eller ramper, små huse og tunneller, som dine gnavere kan udforske.

Og når du køber tingene i butikken er det langt lettere for dig at vurdere, om du nu også køber noget, der passer godt til dit dyr, så kom herhen og få en snak med vores lokale personale. De kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

 

Se mere på vores webshop https://dyreverdenen.dk/

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?