Lokal Dyrehandel i Herfølge

DyreVerdenen i Herfølge

Hos DyreVerdenen i Herfølge kan vi hjælpe dig med udstyr, foder og legetøj til stort set alle kæledyr. Vi kender til dyrs behov, og er her for at imødekomme dem. Vi tilbyder et bredt udvalg af lejetøj, halsbånd, fodr, kosttilskud og meget mere i vores fysiske butik i Herfølge, eller i vores online univers på DyreVerdenen.dk. Vi ønsker det bedste for dit dyr, og vi sørger altid for at have lige præcis dét, du søger til din hund, kat, reptil, kanin, gnavere, fugle, fisk eller andet. Vi er klar på at servicere enhver dyrejer, garvet som nybegynder, og står altid klar på at besvare et hvert spørgsmål. Vi er et hold af eksperter, og vil altid gøre vores bedste på at imødekomme dit og dit dyrs behov, hvor end avanceret det burde være.

Vi har alle de ting dit dyr mangler hos DyreVerdenen

Hos DyreVerdenen er vi stolte over, at kunne imødekomme et hvert behov, om det så er indenfor kosttilskud, loppe – og flåtmidler, og andet tilbehør. Vi stræber efter at yde en god service og vil så vidt muligt sørge for, at du går herfra med et smil på læben. Vi forsøger altid at være på forkant med dyrepleje og vores dør står altid åben. Vi er altid klar på en konstruktiv samtale, og vi har altid henblik på at forbedre os, så hvis du mangler noget, vi ikke kan tilbyde, så er vi altid klar på at finde en løsning. Det er vigtigt for os, at servicen er i top hos os, og vi forsøger så vidt muligt at tage højde for en bred vifte af dyrs behov og velbehag. For os er det dyrene som kommer i første række, og hos Dyreverden i Herfølge vil vi prøve at opretholde den høje kvalitet, så godt som vi kan.

Vi sender din ordre direkte til døren

Dyrs helbred og fornøjelse kommer i første række her hos os, og selvom vi har fysiske butikker i 10 byer, er det ikke altid lige nemt for alle at nå hen til din lokale Dyreverden. Derfor er vi også stole over at kunne lancere vores online univers DyreVerdenen.dk hvor du kan finde alt, og måske endda mere, som du kan finde i vores fysiske butikker. Vi tilbyder endda gratis fragt oven i hatten hvis du køber for mere end 499kr. På vores hjemmeside har du også rig mulighed for at læse mere om vores forretning, eller kontakte os, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål eller hvis du bare er nysgerrig på mere. Vi håber du vil kigge forbi, og vi glæder os til at se dig.

 

Se mere på vores webshop https://dyreverdenen.dk/

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?