Lokal Dyrehandel nær Haslev

Foder, udstyr, legetøj og meget mere til kæledyret for alle i Haslev

For lang tid siden holdt vi dyr, fordi de kunne bruges til særlige formål. Vores hunde hjalp os med jagt, og kattene holdt gården fri for mus. Gennem tiden har tingene dog ændret sig, og selvom vores dyr stadigvæk opfylder mange særlige arbejdsroller i vores samfund, ejer de fleste folk ikke længere dyr for nyttens skyld.

Vi ejer dem for selskabets skyld. Derfor er det også naturligt, at du vil købe ting til dem. Ting, der kan underholde dem, når du ikke lige er hjemme, eller ting, der sørger for at de kan følge deres naturlige behov.

Velkommen hos DyreVerdenen

Her har vi et stort udvalg af varer til dyr. Ikke kun til de mest almindelige kæledyr som hunde og katte, men også til gnavere, fugle, reptiler og fisk. Alle dyr har deres helt egne behov, du som ejer skal tage dig af, og der kan vores varer ofte yde en hjælpende hånd.

Jo mere der forskes i dyr, jo tydeligere bliver det, at de ikke er så dumme, som vi i tidligere tider har troet. Derfor er det utrolig vigtigt ikke kun at tænke på deres muligheder for fysisk udfoldelse. Selvom vores butik befinder sig i Herfølge, så sender vu selvfølgelig også gerne direkte til din dør i Haslev og omegn.

Find lige hvad du mangler hos os

I vores online butik kan du nemt finde en masse forskellige ting, der kan give dit dyr lidt hjernegymnastik og få det sendt direkte til Haslev. Det er godt for et kæledyr at skulle bruge hovedet ind i mellem, og den mest effektive måde at udfordre dem på, er ved at bruge mad.

Hvis du køber legetøj, som du kan gemme foder i, kan dit dyr bruge lang tid på at få al maden fri igen, og det sørger for, at de kommer til at bruge hovedet lidt.

Tæt på – uanset hvor du befinder dig

Hvis du bor nær Haslev og helst vil handle fysisk, så er der heller ikke mere end 20 minutter til vores butik tæt på Herfølge. Nu til dags kan det blive sværere og sværere at finde, hvad du mangler i dit lokalområde. Men det forsøger vi at hjælpe med, med vores store udvalg i både butik og på webshoppen. Så besøg os i butikken eller vores online webshop og køb uanset hvor du befinder dig.

Både online og offline

Der er selvfølgelig en vis begrænsning på butikkens størrelse, og hvis vi – mod forventning – ikke har lige det, du søger i butikken, kan du ofte finde det i vores online webshop, eller spørge i butikken, om vi kan bestille noget hjem til dig fra vores lager.

 

Se mere på vores webshop https://dyreverdenen.dk/

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?