Lily's Kitchen Senior Kattefoder Marvelously Fisk & Kalkun - 800g - Kornfri

Mærke: Lily's Kitchen

SKU: LK040080

99,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

Lily's Kitchen Senior Kattefoder Marvelously Fisk & Kalkun

Denne komplette opskrift med fisk og urter er specielt skabt til katte i mere avancerede år og har alle de næringsstoffer, som din ældre kat har brug for for at forblive sund og glad.
Lavet med 70 % frisklavet fisk og kalkun, det er en fantastisk duftende og smagende opskrift, der vil få din kats næse til at rykke, så snart du åbner posen.

Hos Lily's Kitchen arbejder vi tæt sammen med dyrlæger, ernæringseksperter og ivrige smagstestere for at få vores opskrifter på plads. Især denne opskrift har masser af fisk til tip top ernæring, en blanding af vitaminer, herunder glucosamin og chondroitin til ledstøtte, chelaterede mineraler og en kombination af omega 3 og 6 fedtsyrer til alsidig sundhed, sammen med præbiotika til at hjælpe med at opnå en sund tarm. Lavet efter en kornfri opskrift uden noget kødmåltid eller andet ubehageligt.

Da katte kan lide at græsse, er dette komplette og afbalancerede tørfoder perfekt til din kat at snacke med i løbet af dagen, og det er specielt formet til mindre, cirkulære kibler til ældre tænder. Det er en genial hverdagsopskrift at fodre sammen med vores vådfoder og er fuld af godhed til at nære dem inde og ude.

  • Lavet med ordentligt kød og fisk
  • Naturlige ingredienser
  • Opskrifter uden korn
  • Ingen tilsat sukker
  • Komplet og afbalanceret opskrift
  • Fra England

 

Indhold: 800g

Sammensætning: 70 % frisk tilberedt: sæsonbestemt hvid fisk (35 %), kalkun (29 %), ørred (6 %), Kartoffel, kartoffelprotein, cellulose, fiskefond, æg, hørfrø, grønlæbede muslingeekstrakt (0,2%), gurkemeje (0,1%), præbiotika (fruktooligosaccharider 0,7g/kg), fælles plejeblanding (methylsulfonylmethan 200mg/kg, glucosamin 180mg/ kg, kondroitinsulfat 130mg/kg), italiensk ost, boswellia, tang, gulerødder, persille, tranebær, blåbær, ginkgo biloba (0,02%), bukkehornsfrø

Kalorier:
383 kcal/100g

Analytiske bestanddele:
Råprotein 31%
Råfedt 17 %
Råaske 5,5 %
Råfibre 5 %
Omega 6: 2,9 %
Omega 3: 1,3 %
Calcium 1,2 %
Fosfor 1%

Vitaminer (pr. kg):
Vitamin A (som retinylacetat) 16.000 IE, vitamin D3 (som kolecalciferol) 1.200 IE, vitamin E (som alfa-tokoferolacetat) 250 IE, taurin 900 mg, L-carnitin 900 mg

Sporstoffer (pr. kg):
Zink (som zinkchelat af aminosyrehydrat) 50mg, mangan (som manganchelat af aminosyrehydrat) 10mg, kobber (som kobber(II)chelat af aminosyrehydrat) 9mg, selen (som organisk selen S. cerevisiae CNCM 1- 3060) 0,1 mg, jod (som vandfrit calciumjodat) 0,5 mg.

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?