Kw Neutral Hunde og Katte Shampoo - 500ml - Svanemærket

Kw Neutral Hunde og Katte Shampoo - 500ml - Svanemærket - - - -

Mærke: Kw

SKU: KW5261

140,00DKK

ekskl. levering

Neutral shampoo lavet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

Kw neutral shampoo til hunde og katte, er en skånsom og plejende shampoo som er velegnet til alle typer af pels (ikke ruhår der bliver trimmet). Shampooen er svanemærket, hvilket giver garanti for mindst mulig miljøbelastning, samtidig med er produktet deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Kw Neutral shampooen til hunde og katte indeholder ingredienser, der tilfører hud og pels en helt naturlig fugtighed. Den efterlader huden elastisk og smidig og pelsen dejlig skinnende ren og blank. Shampooen er særlig velegnet til sart hud og pels hos dit kæledyr. Shampooen går i dybden og kan bruges så ofte der er behov for det, samtidig indeholder shampooen ingen parabener, farvestoffer eller parfume.

 

  • Egnet til alle pels typer (ikke ruhår der er trimmet)
  • Neutral
  • Svanemærket
  • Lavet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark
  • Uden parabener, farvestoffer og parfume

 

Indhold: 500ml

Produceret i Danmark

Brugsanvisning:

Pelsen børstes omhyggeligt igennem (især langhårsracer). Pelsen gennemvødes med tempereret vand, bland 1 del shampoo og 3 dele tempererer vand i en Kw blandeflaske. Gnid blandningen godt ind i pelsen, masser grundigt og lad shampooen virke et par minutter. Skyld omhyggeligt pelsen igennem med tempereret vand, er hunden eller katten stadig beskidt gentag behandlingen igen. Undgå kontakt med øjnene.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?