Kradsetræer

Stort udvalg af kradsetræer som din kat ville elske.

Hos www.Dyreverdenen.dk finder du et godt udvalg af kvalitets kradsetræer, fra både kendte og knap så kendte mærker, fælles for dem alle er kvaliteten er i top.

Kradsetræer til alle katte

Vi forsøger altid at have et udvalg af kradsetræer, så der er et til alle katte, nogle katte ønske en type og andre en anden. Måske du ønsker et bestemt der passer til rummet, eller et gulv til loft kradsetræ eller et helt bestemt andet.

 

De fleste katte elsker kradsetræer

Katten er fra natur et aktivt, nysgerrigt og jagtlystent dyr og har fra naturens side brug for en helt masse aktivering, især indendørs katte. De fleste kattee elsker at klatre og ville gerne højt op, derfor kan et gulv til loft kradsetræ ofte være en genial ide, er pladsen mindre kan et mindre kradsetræ selvfølgelig sagtens bruges. Nu højere op, nu bedre kan katten holde øje med sit territorium. Udover det skal katten selvfølgelig bruge det til at kradse sine kløer for at holde dem skarpe og klar til at fange en mus eller lign. Uden et kan du hurtigt risikere din kat ville finde sit eget sted at kradse sine kløer, som fx. din sofa eller lign. genstande.

 

Gider din kat ikke sit kradsetræ?

Så forsøg at sprøjte katteurt på det, urten ville gøre at de fleste katte bliver ekstra nysgerrige og ønsker at bruge træet efterfølgende. Som katteurt kan der anbefales enten catnip eller baldrian, som begge fås både i spray eller pulver.

Catnip spray, 50ml

Baldrian spray 50ml

 

Kendte mærker indenfor kradsetræer.

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af kendte og knap så kendte mærker indnfor kradsetræer, blandt andet, Trixie, Party pets, PetRebels og flere.

 

Fandt du ikke hvad du søgte af kradsetræer?

Frygt ej, blot kontakt os og foræl hvad du helt præcis søger og vi ville gøre hvad vi kan for at finde et produkt der passer dig og din kat. vi gir selvfølgelig et uforpligtet tilbud på produktet, og får det hurtigt hjem.

https://dyreverdenen.dk/kontakt-os eller brug vores chat system nede i højre hjørne.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?