Kattelemme

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor kattelemme, vi har varianter af kattelemme med chip, samt uden.

Stort udvalg indenfor kattelemme

Her hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg indenfor kvalitets kattelemme til katte i alle størrelser og aldre, vi har kattelemme med chip, kattelemme uden chip og magnetiske kattelemme.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en kattelem?

Du skal være opmærksom på forskellige ting, ved vælg af en kattelem som:

  • Hvor stor skal den være i forhold til katten?
  • Hvor stor kan den være i forhold til placeringen?
  • Hvor skal den sidde?
  • Hvad materiale skal den sidde i? (træ, glas mm)
  • Skal den være uden, chip, med chip eller magnetisk?

Vælg en kattelem med chip

Ved at vælge en kattelem med chip, sikre du at lige præcis kun din kat eller katte har adgang til at åbne og lukke kattelemmen og du undgår naboes kat finder adgang til at hygge sig i din bolig.

Hvordan virker en kattelem med chip?

En kattelem med chip fra fx. Sureflap kræver ingen halsbånd, da Sureflat læser kattens mikrochip i kroppen, til at sikre det kun er din kat eller katte som har adgang til at gå ind og ud.

Hvorfor bruge en kattelem?

En kattelem skal sikre din kat kan komme ud og ind efter behov for den og dig, du slipper også for at skulle huske at lukke katten ud og ind, men selv give katten muligheden for dette selv.

Hvilken kattelem skal jeg vælge?

Du skal starte med at tænke over hvad denne kattelem skal kunne, der findes et hav af muligheder. Vi ville dog anbefale en kattelem med chip, som kan registere din kats chip som sidder i kroppen, dette gør at kun din kat kan åbne kattelemmen og ikke naboes kat. Samtidig skal du undersøge hvad størrelse hul din kat, kan komme igennem og hvad der kan være i din dør.

Hvilken størelse kattelem?

Det kommer helt an på flere forskellige ting, som størrelsen af din kat, din kat skal selvfølgelig kunne komme ud af hullet i lemmen, samtidig kommer det an på hvad muligheden er, hvor denne skal sidde og hvad der evt. ville passe i forhold til døren.

Er det nemt at montere en kattelem?

Det er normalt noget de fleste ville kunne gøre selv, dog kræver det ofte lidt gør det selv arbejde med at lave hulet og dette kan kræve lidt erfaring med værktøj. Skal kattelemmen side i glas, kræver det selvfølgelig en glarmester til at lave dette hul i glasset. Har du ingen erfaring i at lave hullet i fx. en trædør, kan du få proffesionel hjælp af en handymand eller en tømrer/snedker.

Hvordan lærer jeg min kat at benytte en kattelem?

Når du skal starte med at lærer din kat at anvende dens nye kattedør, kræver det du har tålmodighed til at lærer katten dette, det kan tage noget tid, før din kat er helt tryg ved at bruge kattedøren, og det er utrolig vigtigt det sker i kattens tempo. Start med at vise katten hvordan kattelemmen virker med dine hænder, lad katten være nysgerrig og selv undersøge lidt og motiver din kat lidt med lækre kattegodbidder. Når din kat endelig begynder selv at gå igennem eller bare stykker hovedet igennem, så beløn vær gang, til katten er helt tryg ved kattedøren, dermed forbinder katten det med noget trygt og at der falder en belønning af ved at bruge kattedøren.

Køb en kattelem online

Du kan altid simpelt og nemt købe din nye kattelem online på vores webshop, du kan købe det til nærmeste GLS pakkeshop, som hjemmelevering med GLS, til din arbejdsplads med gls eller vælge lokal udbringning, hvis du bor i nærheden af vores fysiske butik. Alt dette for at sikre dig de mest egnene valg, når du skal købe din kattelem online. Vi har som altid levering indenfor få hverdage med GLS og du kan altid købe snacks eller tilbehør til din kat i samme omgang.

Køb en kattelem i vores fysiske butik

Du kan altid finde hele vores store udvalg af kvalitets kattelemme i vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge. Du finder vores åbningstider i bunden af denne side, samt vores adresse mm. Vi er selvfølgelig altid klar på at vejlede dig i valget af kattelem, så du får det bedst egnede.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?