Kattelegetøj

Stort udvalg af kattelegetøj

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort og godt udvalg af sjovt og farverigt kattelegetøj, hvilket sikre din kat bliver stimuleret og aktiveret nok. Det er faktisk utrolig vigtigt at din kat bliver aktiveret fysisk og mentalt. Og på samme tid undgår kedsomhed hos katten og styrker dens sanser. Og på samme tid sikre en mindre chance for den laver ulykker pga. kedsomhed mens den er alene hjemme. Og vi udvider konstant med nyt kattelegetøj.

Rabat 0%
Kattelegetøjs Raslemus
Rabat 40%
Tennisbold til Katte
JR Farm Kat Catnip Kugler
LS Snusemåtte 1 - 60x60cm
LS Snusemåtte 3 - 60x60cm
LS Snusemåtte 3 - Ø45cm
Trixie Catnip - 20g
Rabat 40%
AFP Katte Børste & Legetøj
Rabat 40%
PaWise Kradsemåtte - 42x20cm

Hos DyreVerdenen finder du alle former for sjovt kattelegetøj

Vi har et stort udvalg af alle mulige forskellige slags kattelegetøj. Vi har kattelegetøj, katteudstyr og kattetilbehør til alle kattestørrelser. vi har lige fra, plysmus, drillepinde, katte akvitetes spil, kuglebaner, plysdyr, bevægende eller vibrerene kattelegetøj, godbids bolde, selvlysende legetøj, kattebolde, laser pointere, katte legetæpper, kattelege tunneller, legetøj til at spise langsomt, catnip legetøj, baldrian legetøj, kradsebræt, catnip spray, baldrian spray, catnip pulver, catnip kattelegetøj mm. Hvilket sikre at katten aldrig kommer til at kede sig og samtidig bliver stimuleret mentalt og fysisk.

 

Drillepinde og fiskestænger

De fleste katte elsker at lege sammen med dig, med en drillepind eller fiskestang. Og så kan i på samme tid knytte et stærkere bånd sammen, her Hos DyreVerdenen har vi et stort udvalg af forskellige drillepinde og fiskestænger i et væld af forskellige farver og legetøj, lige fra fjer, plysmus, bolde eller mere.

 

Kattelegetøj med katteurt som catnip eller baldrian

Katteurt kan både være catnip eller baldrian og nogle katte er mere interreseret i den ene end den anden. Catnip bliver lavet af en helt almindelg katteurt, er en plante som er 20-90 cm i højden, den vokser meget sjældent på Danske standoverdrev og ved bebyggelse, planten kaldes videnskabeligt Nepeta cataria. Baldrian er en anden slags katteurt, der er en 30-150 m høj urt, der normalt vokser i skpve, grøfter og enge, selv i Danmark, baldrian bliver videnskabeligt kaldt Valeriana officinalis.

 

Hvorfor bruge katteurt?

Langt de fleste katte ville reagere på katteurt ved at gøre legetøj, kradsetræer mm. mere spændende, da planten fremmer jagtlysten hos katten eller for den til at blive voldsomt  interesseret i genstanden. Lugten holder utrolig længe og findes både som spray eller pulver, der nemt og enkelt kan tilføjes på legetøjet eller andet. Her Hos DyreVerdenen finder du også et stort udvalg af legetøj der direkte har katteurt inden i, som ville holde din kat beskræftiget i timevis. Hos os har vi legetøj med katteurt i et stort udvalg af farmer, former og materialer at  vælge i mellem.

 

Katte elsker plysmus

Utrolig mange Danske katte lever som indekatte i de Danske hjem. Derfor er det ekstra vigtigt de katte bliver aktiveret, så de for motion og bliver mentalt træt, derved undgår man overvægtige og kedsomme katte. Det drejer sig faktisk blot som minimum en 5-10 minutters motion om katen for at katten normalt ville være tilfreds, en ide kan være at indføre et tidspunkt i løbet af dagen, hvor katten har en særlig ekstra legetid, måske sammen med dig? Og der kan ideen med at finde din kats ynglings legetøj og kun bruge det på det tidspunkt være genialt, et stykke legetøj den kun har den ene gang om dagen. Måske en plysmus som de fleste katte elsker?, da denne ville stimulere din kats jagtinstinkt.

 

Katte aktiveringslegetøj

Hos DyreVerdenen finder du et utrolig stort udvalg af katte aktiveringslegetøj, lige fra et stort udvalg af katte aktiverings godbidsbolde, aktivitets spil fra Trixie, Nobby og PaWise. I et væld af typer og materialer at vælge i mellem.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?