Stort udvalg i:

Kattelegetøj

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af forskellige kattelegetøj. Vi har alle mulige former for kattelegetøj lige fra plysmus, drillepinde, aktivitetslegetøj katteurt, bolde og meget andet sjov til din kat. Ved at bruge kattelegetøj sikre du at din kat undgår kedsomhed, og ender med at lave ulykker i hjemmet.

LS Snusemåtte 1 - 60x60cm
Rabat 0%
Kattelegetøjs Raslemus
JR Farm Kat Catnip Kugler
3

Stort udvalg af kattelegetøj

Hos os finder du altid et stort udvalg af forskelligt kattelegetøj, der ville helt sikkert være noget der passer til din kat og dens sind. Vi har katte legetøj til alle racer og størrelser af katte, De fleste katte ville elske noget legetøj som bevæger sig da katte tiltrækkes af bevægelse, katten er nemlig fra naturens side et rovdyr. Derfor kan det være en god ide med en drillepind til at lege en livlig leg med din kat, på samme tid kan i knytte et tættere bånd sammen. Nogle katte foretrækker at lege helt alene, til dem kan vi anbefale de forskellige bolde eller nogle sjove plysmus, som er de mest populære former for kattelegetøj. Det kan også være en aktivitetsbold kan være et stort hit hos din kat, og på samme til aktivere katten. Du finder også mange forskellige former for aktivitets spil til katte hos os. Vis det skulle vise sig det nye kattelegetøj ikke vækker interresse hos katten, kan du med fordel sprøjte catnip eller baldrian på kattelegetøjet, dette ville med stor sansynlighed vække en interresse for legetøjet, da din kat bliver tiltrukket af katteurten.

Drillepinde og fiskestænger til katte

Du finder et bredt udvalg af forskellige drillepinde og fiskestænger til katte hos os, de fås i mange forskellige former og farver. Du finder dem med fjer, bolde, mus eller andre sjove stykker legetøj til at lege med din kat.

Kattelegetøj med katteurt

Katteurt findes i forskellige varianter, som er lavet på vær dages plante, de mest populære typer af catnip og baldrian. Catnip er lavet af bladende fra planten Nepera Cataria og baldrian er lavet af baldrian blade. De holder utrolig længde og katte elsker katteurt. Disse dufte er de mest populære som de fleste katte ville reagere på, og de kan bruges på at give nyt liv til kedeligt katte legetøj eller nyt legetøj som ikke er spændende nok for katten. Meget katte legetøj har fra starten af også katteurt i form af enten catnip eller baldrian. Og du kan altid tilkøbe nyt katteurt enten i form af spray væske eller direkte små stykker blade.

Katte elsker kunstige mus

Da utrolig mange af vores dejlige katte lever livet som fuldt ud indekatte, kan det være en god ide at bruge ekstra tid på at aktivere dem ordenligt, de har nemlig et større behov for motion og mental stimulering end udendørs katte. På samme tid hjælper du med at undgå overvægt og en kedsom kat, der hellere ville ødelægge møbler eller andet. Bare 5-10 minutter om dagen kan have utrolig stor betydning for at din kat ville trives bedst muligt, derfor gør din kat den tjeneste at brug de få minutter ekstra på den om dagen. Du kan med fordel vælge et fast tidspunkt om dagen hvor dig og din kat skal lege. Mange katte er især glade for sjovt legetøj som kunstige mus, som styrker din kats naturlige jagtinstrinkt, i naturen er de nemlig de fødte jagere, og ville forsøge at fange blandt andet mus og fugle.
 

Et spændende udvalg af aktivitetslegetøj til katte

Her hos os finder du altid et godt udvalg af forskellige aktivitetslegetøj til katte, som elsker at lege. Ved at vælge det rette kattelegetøj, kan du stimulere og aktivere din kat både mentalt og fysisk, på samme tid ville du træne dens færdigheder og jagtindstinkt. På samme tid sikre du at din kat ikke keder sig, på den måde for du en glad og vel stimuleret kat. Du kan også finde et udvalg af spændende katte aktivitetslegetøj som du kan lave sammen med din kat, i kan eventuelt hjælpes ad med at løse gåden, om at få de lækre kattegodbidder ud af et spil. På samme tid ville din kat ved hjælp af aktivitets legetøj være beskæftiget i et længere tidsrun, hvilket giver en god mulighed for din kat ikke laver ballade i den tid. Efterfølgende er din kat forhåbenlig godt træt, og ville tage en god lur et trygt og behageligt sted. Vi kan vær fald ikke sige det nok gange, aktivitetslegetøj til katte medvirker til at du har en sund, glad og afbalanceret kat, som ikke er understimuleret eller kedsom. På den måde undgår du at din kat laver ballade eller ulykker i hjemmet og ødelægger ting.

Farverigt kattelegetøj i populære materialer

Utrolig meget kattelegetøj er lavet i forskellige blandede farver for at sætte lidt farve ind i din kats leg. Legetøjet findes også i mange forskellige typer af materialer som blandt andet plastikbolde, skumbolde, catnip bolde, pelsbolde, bløde plys bamser, legetøj i plastik med klokker og uden. Der findes kattelegetøjs bamser i mange forskellige typer af dyr, som egern, mus, fugle og mange andre flotte detaljede dyr. Der findes naturligt træ legetøj til katte, laserpinde, vibrerende kattelegetøj og legetøj med knitre stof. Alt sammen i flotte forskellige farver.


Trixie katte aktivitetslegetøj

De mange forskellige typer af katte aktivieteslegetøjs spil er altid et hit blandt de fleste aktive katte, de træner din kats færdigheder og trætter katten både mentalt og fysisk. De fås i mange forskellige sværdhedsgrader og med forskellige udfordringer. Mange katte ville elske at kæmpe for at finde ud af hvordan de får maden eller de lækre kattegodbidder.

Killingelegetøj

Selv killinger har behov for legetøj som de kan aktivere sig selv med, der for er det utrolig vigtigt at købe lidt ekstra kattelegetøj når du modtager en killing, da denne har et stort aktivitets niveau der skal mættes, derfor kan du med fordel købe en masse forskellige slags, så der altid er noget spændende killingelegetøj.

Sjovt kattelegetøj

Du finder hos os med garanti noget sjovt legetøj til katte, som din kat ville elske at lege med. Vi har et stort udvalg indenfor kattelegetøj og derfor ville du næppe gå forgæves, vi har alt fra drillepinde, mus, tunneler og meget mere sjovt legetøj til katte i mange forskellige former for materialer.

Tunnel til katte

En tunnel kan være et stort hit for din kat, de plejer at elske at løbe igennem denne og nogle gange ligge sig i den, ofte kan der også sidde legetøj fast på, eller den kan være lavet af knitre eller andet sjovt til at give lidt sjove lyde når katten bruger den. Især legesyge killinger ville elske en tunnel til at kunne lege i. Måske det mest perfekt kattelegetøj?

Køb kattelegetøj online

Du kan enten købe dit kattelegetøj direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller du kan købe det online på vores webshop og få hurtig levering til nærmeste GLS pakkeshop, direkte leveret til din arbejdsplads eller få det leveret hjem til dig. Vi tilbyder på samme tid gratis fragt ved køb for mimimum 500 kr. samt 14 dages retur ret.

Køb kattelegetøj i vores fysiske butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik indenfor vores åbningstid, her er vi mere end klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller generelt brug for hjælp til valg af legetøj til katte, det kan være du ønsker at købe vores bedst sælgende kattelegetøj eller har brug for hjælp til valget af noget nyt og spændende eller noget helt anderledes legetøj til katte end de normalt leger med. Du finder vores åbningstider og adresse nederst på siden.

Få hjælp til valget af din kats nye legetøj

Vis du ønsker hjælp til at finde din kats nye legetøj, skal du ikke tøve med at kontakte os for at få gode råd, vejledning eller hjælp til valget af noget spændende kattelegetøj, som din kat med stor sansynlighed ville elske at lege med. Du skal blot kontakte os enten på telefon 52115040, vores mail webshop@dyreverdenen.dk eller direkte på vores chat her på webshoppen, vi ville altid forsøge at svare dig hurtigt muligt.

Hvad er kattelegetøj?

Kattelegetøj er legetøj, der er specielt designet til katte. Det kan være alt fra kattegræs til kugler, der kan kastes, eller kattehjul, der kan bruges til motion. Det er vigtigt at vælge et legetøj, der passer til din kats størrelse, temperament og alder. Det er også en god ide at skifte legetøjet ud jævnligt, så din kat ikke keder sig.

Hvordan vælger man det rigtige kattelegetøj?

Det er vigtigt at vælge det rigtige kattelegetøj til din kat. Først og fremmest skal du overveje hvilken type kat du har. Er det en kat, der er aktiv og energisk, eller er det en kat, der er mere afslappet? Dette vil hjælpe dig med at bestemme, hvilke typer legetøj der vil være mest egnede til din kat.

Når du har bestemt det, skal du overveje, hvilke typer legetøj der vil være mest interessante for din kat. Det kan være alt fra bolde og kløer til kattehjul og kattehuler. Det er også vigtigt at sikre, at legetøjet er sikkert og ikke indeholder nogen skadelige materialer.

Endelig skal du sørge for, at legetøjet er tilpasset din kats størrelse og alder. Dette vil sikre, at legetøjet er sikkert og komfortabelt for din kat at lege med. Du kan gå efter flere forskellige ting, legetøjet kan fremme jagtinstinktet, stimulerer, være interaktivt, forbedre kattens sanser eller være billigt. Du finder også sjovt legetøj fra Kong.

Hvad kan man bruge kattelegetøj til?

Kattelegetøj er et fantastisk redskab til at holde katte aktive og underholdt. Det kan bruges til at stimulere kattens sanser og give dem mulighed for at udforske og lege. Det kan også bruges til at træne katte, hvilket er godt for deres mentale sundhed. Kattelegetøj kan også hjælpe med at reducere stress og angst hos katte, da det giver dem mulighed for at udfolde deres naturlige adfærd. Det kan også bruges til at styrke båndet mellem kat og ejer, da det giver mulighed for at lege og interagere med katten.

Hvorfor er det vigtigt for katte at have legetøj?

Katte har brug for legetøj for at stimulere deres naturlige adfærd. Legetøj hjælper med at holde katte aktive og udfordrer deres mentale og fysiske evner. Det giver dem også mulighed for at udtrykke deres instinkter, som de ellers ikke ville kunne udtrykke, hvis de ikke havde legetøj. Legetøj er også en god måde at skabe et stærkt bånd mellem katte og deres ejere, da det giver dem mulighed for at lege sammen. Det er vigtigt for katte at have legetøj, da det hjælper dem med at forblive aktive og stimuleret.

Hvilket legetøj er bedst for katte?

Der er mange forskellige typer legetøj, der er gode til katte. Det bedste legetøj afhænger af kattens personlighed og alder. For eksempel kan en yngre kat nyde at lege med en laserlygte, mens en ældre kat måske foretrækker at lege med en fjeder. Katte elsker også at lege med bolde, mus og andre små legetøjsgenstande. Det er også en god idé at give katten nogle kattelemmer, som de kan klatre på og skjule sig i. Det er vigtigt at sørge for, at legetøjet er sikkert og ikke indeholder små dele, som katten kan sluge.

Hvordan kan man få sin kat til at lege med legetøj?

Der er flere måder at få din kat til at lege med legetøj på. Det første du skal gøre er at vælge det rette legetøj. Køb noget, som din kat vil synes er interessant, såsom en lille bold, en fjeder eller en lille mus. Når du har det rette legetøj, kan du prøve at bevæge det rundt foran din kat, så den følger det med øjnene. Dette vil ofte få katten til at begynde at lege. Du kan også prøve at kaste legetøjet og se, om katten vil jage det. Det er også en god ide at lege med katten selv, så den får øvelse i at jage og fange ting.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?