Kaninfoder på abonnement

Det er vigtigt og essentielt, at dine kæledyr får den rigtige ernæring. Det gælder også din kanin. Med kaninfoder på abonnement slipper du for besværet med at holde styr på kaninfoderet og undgår at løbe tør. Kaninfoder på abonnement er blevet en rigtig populær løsning. Du kan læse om de forskellige typer foder-abonnementer, samt hvordan du let og smertefrit sikrer, at der altid er god og sund mad til din kanin.

Rabat 25%
PUUR Junior Kaninfoder 0,6kg
« 1

Hvorfor købe kaninfoder på abonnement? Den lette løsning

At holde kæledyr er ikke altid ligetil. Det er ingen hemmelighed, at det kræver tid. Det tidsmæssige aspekt kan for nogle mennesker være grunden til, at man ikke holder kæledyr. Det er synd. Men sådan behøves det heldigvis ikke at være. Foder på abonnement er blevet en meget simpel og kærkommen løsning i mange familier. Læs om de mange forskellige fordele her.

  • Det er tidsbesparende!

Med kaninfoder på abonnement slipper du for at skulle handle kaninpiller ind i tide og utide. Det er en bekymringsløs gode. Kæledyr kræver omsorg og tid, og det kan sommetider være en stopklods også at skulle hente foder, når man i forvejen har travlt. Med abonnementsaftalen bliver det gjort nemt og overskueligt.

  • Leveringen af foderposen er i ugeintervaller

Med ugeintervaller er der altså ingen risiko for at løbe tør. Et ugentligt interval er det, der passer de fleste familier med kaniner. Husk at du altid kan sætte dit abonnement på pause, hvis du får brug for det. Omkostningsfrit selvfølgelig.

  • Du bestemmer selv hvilket foder, der skal leveres

Så længe det er med i vores abonnementsaftale, kan du helt selv vælge hvilket foder, du ønsker at modtage. Det er en nem og fleksibel løsning, der sikrer, at også din kanin bliver glad for den ugentlige madlevering. Kaniner kræver forskelligt foder, og det er derfor en bonus, at man selv kan vælge.

  • Nemt hvis du har flere kaniner

Hvis du har en stor kanin eller flere forskellige kaniner, er kaninfoder på abonnement også helt genialt! Når der er flere munde, der skal fodres, er det klart, at posen hurtigere tømmes. Derfor er det belejligt, at der ankommer en ugentlig opfyldning med posten. Bruger dine kaniner forskelligt foder, kan du abonnere på forskelligt foder. Du behøves således ikke bekymre dig om at skulle huske at købe det rigtige i butikken.

Vigtigheden af et godt fuldfoder

Det er ikke anderledes fra os mennesker. Kaniner skal have et godt foderprodukt for at trives. De skal have de rette vitaminer og mineraler, der gør, at de har det godt. Forskellige slags kaniner kræver forskellige slags piller, og det er derfor vigtigt at undersøge ingredienserne i det kaninfoder, du ønsker at abonnere på. Har kaninen ikke et ordentligt fuldfoder, vil du opleve, at den typisk sover mere og i det hele taget ikke er sig selv. Man kan tydeligt mærke på kaniner, når de mistrives og det er derfor stjernevigtigt, at de ernæres godt.

Min kanin er vild med foderet – hvor kan jeg købe abonnementet?

Når du først har fundet frem til hvilken slags foder, der passer til din kanin, kan du købe foderet på abonnement. Det gør du let og enkelt på vores hjemmeside. Du skal blot holde øje med hvilket foder, der er med i vores abonnementsaftale. Udover kaninfoder på abonnement kan du få mange andre lækre ting til din kanin. Du kan både få en legetøjsbox, en godbidsbox – eller sågar en combi. Så får du hver måned tilsendt en masse lækkerier, som din kanin helt sikkert bliver glad for. På de forskellige lækre abonnementboxe kan du ovenikøbet selv vælge intervallet for din levering. Så kan du altså enkelt tilpasse leveringen, så det passer til lige netop dit budget og din hverdag. Med godbidsboxen bliver du tilsendt forskellige slags lækkerier, der stimulerer din kanins smagssanser. Du opdager måske nye yndlingsgodbidder, yndlingslegetøj, og du kan i sandhed nyde god kvalitetstid med din kanin.

Gode betingelser

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt kaninfoder på abonnement er noget for dig, er det heldigvis let og enkelt at prøve af. Det er nemlig nemt at opsige, hvis det viser sig ikke at passe til dig. Der er ingen binding på abonnementsaftalen. Yderligere kan du altid sætte dit abonnement på pause, hvis du skal på ferie eller andet, der gør, at du ikke har brug for den ugentlige levering. Det er selvfølgelig også omkostningsfrit. Og skulle du være uheldig at modtage en dyrefoderpose, der er beskadiget eller andet, har du som køber altid 14-dages fuld fortrydelsesret. God fornøjelse!

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?