Kanin Bundstrøelse

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af forskellige former for bundstrøelse til kaniner. Det vigtigste kan være at prøve sig frem og finde det bedst egnene for dig og din kanin. Nogle af produkterne er egnet som bundstrøelse og andre er også perfekt egnet som bundlag i din kanins toilet.

2

At vælge det rigtige bundstrøelse i din kanin

Det kan være en svær disciplin at finde frem til det helt rigtige bundstrøelse til dig og din kanin. Der findes nemlig et meget stort udvalg indenfor bundstrøelse til kaniner. Du finder lige fra hempstrøelse, spåner, papirstrøelse og meget mere. Du finder også de forskellige strøelse med forskellige dufte eller blødheder. Alt sammen for at gøre det mere komfortabelt for din kanin og dig, og samtidig holde lugten væk i længere tid. Du finder hos os mange forskellige mærker som fx. Boxo, Über, JR Farm, Carefresh, chipsi, pet dreams, carefreh og mange andre. Det bedste råd vi hos DyreVerdenen kan give dig, er at prøve dig lidt frem og tilbage i mellem det forskellige og se hvad der passer bedst hos dig.

Bundstrøelse til kaniner

Til kaniner skal du finde en løsning som både du og din kanin kan være glad for, vi kan med fordel anbefale hempstrøelse som et godt og naturligt valg. Papirstrøelsen er også ganske fin. Du bør samtidig også finde et bundlag til din kanins toilet, som er godt sugende og holder lugten i bero i en længere periode. Træ spåner være en helt fin ide, helt afhængigt om det er indendørs eller udendørs kaniner, samt om det er fri kaniner. En fri kanin, skal nemlig kun have strøelse i sit toilet eller base, hvis den har et åbent bur. Prøv dig frem, hvad der passer bedst til dig og din kanin.

Boxo comfort bundstrøelse

Boxo comfort bundstrøelsen fås i flere forskellige størrelser og i 2 forskellige typer. Der er den gode almendelige og den ultra bløde og hvide model. Fælles for den begge er at de er lavet af genbrugs papir i højeste kvalitet, som er utrolig dejligt at lægge i. Det er ekstra godt absorberende og har en utrolig høj sugeevne, faktisk mere en dobbelt af en traditionel bundstrøelse. Boxo er samtidig helt støvfit, for at sikre både dig og din kanin et sundt og hygiejnisk strøelse. Boxo er samtidig helt ugiftigt for din kanin.

Carefresh bundstrøelse

Det populære CareFresh bundstrøelse er et kvalitets strøelse i højeste kvalitet. Det sikre at din kanins bundlag holdes tørt og lugtfrit i en meget lang periode. CareFresh bundstrøelsen støver generelt heller ikke særlig meget, for at gøre det behageligt for din kanin at være i dens strøelse. CareFresh er meget let og blødt og fås i flere forskellige typer, størrelser og farver, for at gøre din kanins hjem lidt mere hyggeligt.

Chipsi bundstrøelse til din kanin

Det meget populære og eftertragtede Chipsi bundstrøelse er lavet af harpiksfri ædel- og rødgran. Chipsi er et utrolig blødt bundmateriale som har en utrolig sugeevne, som samtidig binder dårlig lugt ekstra godt sammen, det er helt støv- bakteriefri. Dejlig naturligt bundstrøelse på samme måde som hamp strøelsen med god absorberingsevne. Et blødt, hygiejnisk strøelse lavet af træspåner fra nåletræer. Du finder forskellige modeller fra Chipsi, samt en hamp strøelse som er miljøvenlig, bionedbrydelig og allergivenlig.

Über bundstrøelse til kaniner

Det utrolig lækre og bløde Über strøelse til kaniner, er en naturlig bundstrøelse med en kraftig sugeevne. Strøelsen støver minimalt, og egner sig derfor perfekt til dyr og mennesker med støv allergi. Samtidig med det sikre en god lugtkontrol. Über er miljøvenligt og helt uden kemikalier og tilsætningsstoffer, det fås i mange forskellige flotte farver. 

JR Farm bundstrøelse med naturligt tema

Et meget anderledes bundstrøelse, som sikre en 100% naturlig oplevelse. Du finder det som farmfeeling, sommerfeeling og skovfeeling. Som sikre en unik oplevelse.

Spåner som bundlag til kaniner

Træspåner er den klassiske og nok ælste form for strøelse til din kanins hjem. De fås både støvfrie og ikek støvfie, her er det vigtigt du køber nogle som støver så lidt som muligt, både for dig og din kanins skyld. De fleste træspåner er lavet af blødt naturligt træ, som fx. grantræ, det er nemlig både luftigt og hygiejnisk. Du kan også finde spåner med duft af fx. æble eller citrus.

Hempstrøelse i din kanin

Hamp strøelse er et 100% naturligt bundstrøelse, som er baseret udelukket på hamp planten. Hamp strøelsen har en god suge evne og er ekstra god til at holde ammoniak lugt tilbage, hempstrøelsen kan med fordel bruges både som bundlag og i din kanins toilet. Det er samtidig ofte bionedbrydeligt fordi det er helt naturligt.

Billigt bundstrøelse til kaniner

Hos os finder du altid billigt bundstrøelse til din kanin, vi forsøger altid at have gode priser på alle vores produkter og dette gælder også vores strøelse. Derfor går du aldrig galt i byen ved at handle hos os.

Kanin bundstrøelse på tilbud

Du kan være heldig at finde vores kanin bundstrøelse på tilbud, ellers kan du med fordel følge vores facebooks side, holde øje med denne side, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for altid at kunne få det bedste tilbud på blandt andet strøelse.

Køb kanin bundstrøelse online

Du kan nemt og enkelt købe din strøelse til din kanin online lige her på vores webshop, vi sikre en nem og enkel handel og levere til dig med GLS. Du kan vælge at få leveret din strøelse og andre produkter til den nærmeste pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til din hovededør, nemere bliver det næppe at handle ind til din kanin.

Køb kanin bundstrøelse i vores fysiske butik

Du kan også vælge at afhente det købte i vores fysiske butik ved at bestille lige her på vores webshop, eller du kan vælge at komme forbi i vores åbningstid og handle stille og roligt ind i dit eget tempe og samtidig få god råd og vejledning omkring din kanin eller andre kæledyr.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?