JR Farm Bivenlig Hø - 1kg

SKU: TJR22769

69,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

JR Farm Bivenlig Hø

Med dette her bivenlige hø fra JR Farm, støtter du deres bidrag til at sikre en intakt insektverden, fordi deres enge ikke høstes før den 15 juni. Hvorfor det tænker du så?. Fordi indtil da er de farverige vildblomster, græsser og urter i fuldt flor, og insekterne og bierne kan boltre sig i denne dejlige velduftende naturlige buffet.

Efter denne dato høster JR Farm deres naturlige enghø, som er særlig rig på råfibre og indeholder en masse forskellige urter på grund af sin lange vækstperiode*.

I modsætning til de voksende monokulturer skaber JR Farm derfor nye og naturligte levesteder for alle insekter og bier og samtidig beskytter artsdivesiteten i deres hjemland Tyskland. Den rig emadforsyning fra dette helt unikke habitat giver også humlebier, sommerfugle og deres andre venner pollen og vital nektar. I JR Farms hus bliver det lækre soltørrede hø omhyggeligt pakket i hånden i naturligt pap, som af bæredygtighedsårsager består af 23% græs.

JR FARM bi-venlige hø er pakket 100% plastfrit og græspappet (indpakningen) er stemplet med en naturlig grøn farve. De forhåndsstansede huller kan let skæres ud, og pap kan bruges direkte som høhæk eller som et legehus, der kan nippes af uden tøven.

*Den mindre intensive grønne farve på høet skyldes det høje råfiberindhold, hvilket er vigtigt for alle dværgkaniner og smådyr for den naturlige tandrensning og en sund fordøjelse. Dette er på ingen måde et kendetegn ved dårlig kvalitet.

  • Naturligt
  • Højt indhold af råfibre
  • Bivenligt
  • Håndpakket
  • Soltørret
  • Rig på naturlige urter

Indhold: 1kg.

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?