JBL Terravit Multivitamin - 100g

Mærke: JBL

SKU: J71029

135,00DKK

ekskl. levering

Få besked når varen kommer på lager

JBL Terravit Multivitamin

Specielt designet til krybdyr og terrariumdyr
Terrariedyrs og krybdyrs smag er meget forskellig. Det rigtige valg af mad bidrager til terrariebeboernes velbefindende. Friske højværdiprodukter, såsom foderdyr og foderinsekter, er en del af en afbalanceret kost, der passer til deres art. Voksende unge har brug for meget flere vitaminer end voksne dyr. Terravit sikrer en ideel tilførsel af vitaminer og sporstoffer til dyrene.

Let at bruge
Læg levende foderinsekter i en beholder og drys dem med TerraVit. Luk beholderen og ryst forsigtigt, indtil tilstrækkelig TerraVit klæber til dyrene.

Dosering
Den rigtige dosering afhænger af dyrenes mangfoldighed og deres fodringsmønstre. Indikation: 1 doseringsske pr. 100 g mad og uge. 0,5 til 1 doseringsske pr. foder til dyr, der kun fodrer i længere tidsintervaller.

 

  • Specielt til kravene til krybdyr og andre terrariumdyr: supplerende foder med essentielle vitaminer og sporstoffer til sunde dyr.
  • Nem at bruge: læg foderinsekter i en beholder, drys med en doseringsske over foderinsekterne, ryst beholderen, indtil TerraVit klæber til dyret
  • Specielt velegnet til at vitaminisere levende foderinsekter, planteblade eller frugter
  • Vitaminprodukt af høj kvalitet: fuldt aktive vitaminer
  • Pakkens indhold: 100 g vitaminer og sporstoffer, TerraVit, pulver

 

Indhold: 100g.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?