JBL Pro Scan Teststrips

Mærke: JBL

SKU: J25420

199,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

JBL Pro Scan Teststrips

Indeholder 24 analysestrimler (GH, KH, pH, nitrit, nitrat, chlor og til beregning af CO₂) med matchende JBL ProScan ColorCard.
Farvekortet fungerer som en reference, når analysestrimlen gennemgås.
Resultatet evalueres, og om nødvendigt vises der instruktioner, der fortæller dig, hvordan du kan optimere vandværdierne.
Den passende app er tilgængelig gratis
Hurtig startguide: Dyp teststrimlen i vand i 2-3 sekunder, ryst den og placer den på farvekortet (JBLProScan ColorCard). Brug den gratis ProScan -app (i Apple Store og Google PlayStore) til at vælge vandtypen, scan farvekortet som en QR -kode og vent et kort øjeblik på resultatet (appen beregner, hvor lang tid det tager). Resultatet er vist i mg / l, ° hårdhed og pH -værdi. Værdierne evalueres af appen (god - mellem - dårlig), og den giver også anbefalinger til optimering. De omgivende lysforhold evalueres automatisk og tages i betragtning ved farvekalibreringen. JBL ProScan analysestrimler er specielt designet til evaluering ved hjælp af farvekortet. Nøjagtighed kan ikke garanteres med andre teststrimler.
Kompatibilitet: Kræver iOS 5.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch. Denne app er optimeret til iPhone5.
Kompatibilitet: Kræver Android 4.0 eller nyere og et autofokus kamera.

 

  • Indeholder 24 analysestrimler (GH, KH, pH, nitrit, nitrat, chlor og til beregning af CO₂) med matchende JBL ProScan ColorCard.
  • Farvekortet fungerer som en reference, når analysestrimlen gennemgås.
  • Resultatet evalueres, og om nødvendigt vises der instruktioner, der fortæller dig, hvordan du kan optimere vandværdierne.
  • Den passende app er tilgængelig gratis

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?