JBL LimCollect Kemikaliefri Sneglefælde ll

Mærke: JBL

SKU: J61401

129,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

JBL LimCollect Kemikaliefri Sneglefælde ll

Kemikaliefri og harmløs
På grund af overdreven fodring kan sneglene i akvariet formere sig hurtigt. Med den kemikaliefri sneglefælde Lim Collect II kan snegle fanges uskadeligt og effektivt og dermed reduceres i akvariet.

LimCollect II
Den kemikaliefri sneglefælde har 2 små stænger, som kan sættes variabelt i højden for at forhindre, at fisk kommer ind utilsigtet. Skulle det alligevel ske, får fiskene ingen iltproblemer på grund af vandforsyningen. Fælden er også velegnet til at fange rejer eller krabber.

Let at bruge
Om natten har de fleste fisk en hvilefase. Undtagelsen er natfisk som mange pansrede havkat. Der er derfor kun lav sandsynlighed for, at mindre fisk går i fælden om natten. Fyld sneglefælden med mad, vælg højden for at indsætte stængerne og placer sneglefælden i akvariet. På grund af de indvendige ledende stivere vil sneglene ikke være i stand til at forlade fælden igen.

 

  • Fanger uønskede snegle, rejer eller krabber i akvariet: kemikaliefri sneglefælde med variabel højdegrænse af indløbet
  • Nem at bruge: Fyld sneglefælden med mad, indsæt stænger i den ønskede højde, placer sneglefælden i akvariet natten over
  • To små stænger til den variable højdegrænse: for at forhindre, at fisk kommer ind utilsigtet. Også velegnet til at fange rejer eller krabber.
  • Vandgennemstrømning: ingen iltproblemer for fisk, der fanges utilsigtet

 

Pakkens indhold: 1 kemifri sneglefælde, Lim Collect II. Størrelse: 11,7 x 9 cm

 

 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?