Rabat 70%

JBL Fixol Klæber Til Baggrunde

Mærke: JBL

SKU: J61210

22,50DKK 75,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

JBL Fixol Klæber Til Baggrunde

Arts-tilpasset miljø
Fisk har brug for mere end planter og huler for at føle sig hjemme. En måde at give beskyttelse på er at bruge en passende baggrund, som indikerer en sikker zone i akvariet. En baggrund er ikke kun velkommen til fisken, men den er også nyttig til at skjule uinteressante tekniske ting. Giv dit akvarium mere flair og giv dine akvariebeboere et artsegnet miljø.

 

  • Perfekt hold uden bobler: giftfri klæbemiddel til blanke plastfoliebaggrunde til akvarier og terrarier
  • Fuldstændig gennemsigtighed: ingen irriterende refleksioner forårsaget af luftspalter eller uønskede bobler. Som et resultat virker foliebaggrundene mere levende (3D-effekt)
  • Anvendelse: påfør klæbemiddel på ydersiden af akvariet/terrariets bagrude, placer folien på ydersiden på bagruden, glat forsigtigt med en skraber
  • Ikke egnet til: foliebaggrunde med mat overflade, baggrunde i 3D-look, papirfoliebaggrunde

 

Pakkeindhold: 1 flaskeklæber Fixol, 50 ml. Inkl. skraber.

Brug: Skær foliebaggrunden hele vejen rundt en cm mindre end akvarie- eller terrariumbaggrunden. Læg akvariet/terrariet med frontruden på en tilstrækkelig stabil overflade. Påfør en ekstern hætte af JBL Fixol på omkring midten af bagglasset. Læg forklippet foliebaggrund ovenpå og glat den med den medfølgende spatel fra midten og udad, undgå bobler. Tør overskydende lim af med en klud eller silkepapir. Fastgør baggrundsfolie hele vejen rundt med gennemsigtigt klæbende tape. Kan til enhver tid fjernes med rent vand.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?