JBL Cristalprofi E902 Greenline Udvendigt Akvariefilter - 90-300l

Mærke: JBL

SKU: J60282

1.399,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 8-14 hverdage

JBL Cristalprofi E902 Greenline Udvendigt Akvariefilter - 90-300l

Rent og sundt vand
Plante- og føderester og stofskiftestoffer fører til en forringelse af kvaliteten af ​​vandet i akvariet. God vandkvalitet er nødvendig for sunde fisk og planter. Dette kan opnås med akvariefiltre. Filtrene suger akvarievandet ind og fjerner forureningen og affaldsstofferne fra vandet. Filtre tilbyder også et ideelt levested for bakterier, der nedbryder skadelige stoffer.

Nem at installere
Det eksterne filter er fuldt udstyret og klar til tilslutning. Den indbyggede quick-start enhed og filterstart uden manuel spædning gør filteret nemt at installere. Filtermedierne er inkluderet i indholdet.

Nem at rengøre
Udskiftning af det let tilgængelige forfilter betyder, at du kun sjældent behøver at rense resten af ​​filteret. Det store filtervolumen giver en høj biologisk filtreringsydelse, der involverer flere filterlag. Biofilterkuglerne indeni har forskellige diametre. Dette fremmer den selvrensende effekt.

Energieffektiv og sikker

Med kun 11 W strømforbrug giver CristalProfi e 902 betydelige energibesparelser. Ved en effektiv, vedvarende vandcirkulation bruger enheden 31 % mindre strøm end sammenlignelige tidligere modeller. Den patenterede slangetilslutningsblok med sikkerhedsventil forhindrer vandlækage ved frakobling af filteret. JBL CristalProfi er TÜV testet.

Ny i forhold til modellen JBL CristalProfi e 901 er den helt nye og effektivt udformede øvre filterkurv: Den indeholder nu en dobbelt så stor et-stykke filtermåtte som forfilter i stedet for 2 små udvendigt anbragte forfiltermåtter i filterkurven . På denne måde tilstopper forfiltrene ikke så let, selvom der er en del snavs, og forfiltrene skal ikke renses så ofte.

 

  • Eksternt filter til rent og sundt akvarievand: lukket vandcirkulationssystem til akvarier på 90-300 liter (80-120 cm)
  • Fuldt udstyret og klar til tilslutning: indbygget quick-start priming knap, filter start uden manuel priming. Enkel montering
  • Ekstremt jævn drift ved 900 l/t pumpeydelse, patenteret forfiltersystem, 100 % mere overflade end i model 901.
  • Høj/biologisk filterydelse. med en volumen på 7,6 l, vandstop, 360° drejelige slangeforbindelser, let udskiftelige filtermedier
  • TÜV-testet, sikker og energieffektiv: lavere strømforbrug end sammenlignelige tidligere modeller – ensartet ydeevne
    Indhold: eksternt filter til akvarier, inkl. slanger & rør 12/16 mm, indsugningssi, albue, sugekopper, filtermedie (biofilterkugler & biofilterskum). Mål (LxBxH): 18x20x40cm. Garanti: 2 år (+2 år ved registrering af produkt)

Teknisk data
kapacitet i liter: 300 l
kapacitet fra - til: 90-300l
kapacitet tanklængde: 120 cm
effekt i watt: 11 W
output pr. time: 900l/t
Højde: 405 mm
Længde: 180 mm
Bredde: 210 mm
spænding: 230 V
filterbeholder volumen: 7,6 l
volumen filtermaterialer: 4,7 l
slangeforbindelser Udløb/Ud: 12/16mm
slangetilslutninger Suge/Ind: 12/16mm
pumpehoved: 1,8

Produkt video:

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?