JBL Cristalprofi E402 Greenline Udvendigt Akvariefilter - 40-120l

Mærke: JBL

SKU: J60280

999,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

JBL Cristalprofi E402 Greenline Udvendigt Akvariefilter - 40-120l

Rent og sundt vand
Plante- og føderester og stofskiftestoffer fører til en forringelse af kvaliteten af ​​vandet i akvariet. God vandkvalitet er nødvendig for sunde fisk og planter. Dette kan opnås med akvariefiltre. Filtrene suger akvarievandet ind og fjerner forureningen og affaldsstofferne fra vandet. Filtre tilbyder også et ideelt levested for bakterier, der nedbryder skadelige stoffer.

Nem at installere
Det eksterne filter er fuldt udstyret og klar til tilslutning. Den indbyggede quick-start enhed og filterstart uden manuel spædning gør filteret nemt at installere. Filtermedierne er inkluderet i indholdet.

Nem at rengøre
Udskiftning af det let tilgængelige forfilter betyder, at du kun sjældent behøver at rense resten af ​​filteret. Det store filtervolumen giver en høj biologisk filtreringsydelse, der involverer flere filterlag. Biofilterkuglerne indeni har forskellige diametre. Dette fremmer den selvrensende effekt.

Energieffektiv og sikker

Med kun 4 W strømforbrug giver CristalProfi e 402 betydelige energibesparelser. Ved en effektiv, vedvarende vandcirkulation bruger enheden 31 % mindre strøm end sammenlignelige tidligere modeller. Den patenterede slangetilslutningsblok med sikkerhedsventil forhindrer vandlækage ved frakobling af filteret. JBL CristalProfi er TÜV testet.

Ny i forhold til modellen JBL CristalProfi e 401 er den helt nye og effektivt udformede øvre filterkurv: Den indeholder nu en dobbelt så stor et-stykke filtermåtte som forfilter i stedet for 2 små udvendigt anbragte forfiltermåtter i filterkurven . På denne måde tilstopper forfiltrene ikke så let, selvom der er en del snavs, og forfiltrene skal ikke renses så ofte.

 

  • Eksternt filter til rent og sundt akvarievand: lukket vandcirkulationssystem til akvarier på 40-120 liter (40-80 cm)
  • Fuldt udstyret og klar til tilslutning: indbygget quick-start priming knap, filter start uden manuel priming. Enkel montering
  • Ekstremt jævn drift ved 450 l/t pumpeydelse, patenteret nyt forfiltersystem. 100 % mere overflade end i model 401.
  • Høj biologisk filterydelse med 4,6 l volumen, 360° roterende slangeforbindelser, let udskiftelige filtermedier
  • TÜV-testet, sikker og energieffektiv: enorme energibesparelser. Garanti: 2 år ((+2 år ved registrering af produktet)
  • Pakkeindhold: ekstern filterenhed til akvarier, inkl. slanger & rør 12/16 mm, indsugningssi, albue, sugekopper, filtermedie (biofilterkugler og biofilterskum), mål (L/H/B): 18 x 20 x 29,5 cm

Teknisk data
kapacitet i liter: 120 l
kapacitet fra - til: 40 -120 l
kapacitet tanklængde: 80 cm
effekt i watt: 4 W
output pr. time: 450l/t
Højde: 284 mm
Længde: 180 mm
Bredde: 210 mm
spænding: 230 V
filterbeholder volumen: 4,6 l
volumen filtermaterialer: 2,3 l
slangeforbindelser Udløb/Ud: 12/16mm
slangetilslutninger Suge/Ind: 12/16mm
pumpehoved: 1,2

Produkt video:

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?