JBL Cristalprofi E702 Greenline Udvendigt Akvariefilter - 60-200l

Mærke: JBL

SKU: J60281

1.199,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 8-14 hverdage

JBL Cristalprofi E702 Greenline Udvendigt Akvariefilter - 60-200l

Rent og sundt vand
Plante- og føderester og stofskiftestoffer fører til en forringelse af kvaliteten af ​​vandet i akvariet. God vandkvalitet er nødvendig for sunde fisk og planter. Dette kan opnås med akvariefiltre. Filtrene suger akvarievandet ind og fjerner forureningen og affaldsstofferne fra vandet. Filtre tilbyder også et ideelt levested for bakterier, der nedbryder skadelige stoffer.

Nem at installere
Det eksterne filter er fuldt udstyret og klar til tilslutning. Den indbyggede quick-start enhed og filterstart uden manuel spædning gør filteret nemt at installere. Filtermedierne er inkluderet i indholdet.

Nem at rengøre
Udskiftning af det let tilgængelige forfilter betyder, at du kun sjældent behøver at rense resten af ​​filteret. Det store filtervolumen giver en høj biologisk filtreringsydelse, der involverer flere filterlag. Biofilterkuglerne indeni har forskellige diametre. Dette fremmer den selvrensende effekt.

Energieffektiv og sikker
Med kun 9 W strømforbrug giver CristalProfi e 702 betydelige energibesparelser. Den patenterede slangetilslutningsblok med vandstop forhindrer vandlækage, når blokken frakobles filteret. JBL CristalProfi er TÜV testet.

Nyt i forhold til modellen JBL CristalProfi e 701 er den helt nye og effektivt udformede øvre filterkurv: Den indeholder nu en dobbelt så stor filtermåtte i ét stykke som forfilter i stedet for 2 små udvendigt anbragte forfiltermåtter i filterkurven . På denne måde tilstopper forfiltrene ikke så let, selvom der er en betydelig mængde snavs, og forfiltrene skal ikke renses så ofte.

 

  • Eksternt filter til rent og sundt akvarievand: lukket vandcirkulationssystem til akvarier på 60-200 liter (60-100 cm)
  • Fuldt udstyret og klar til tilslutning: indbygget quick-start priming knap, filter start uden manuel priming. Enkel montering
  • Ekstremt jævn drift ved 700 l/t pumpeydelse, patenteret nyt forfiltersystem, 100 % mere overflade end i model 701.
  • Høj/biologisk filterydelse. med volumen på 6,1 l, vandstop, 360° rotation. slangeforbindelser, let udskiftelige filtermedier
  • TÜV-testet, sikker og energieffektiv: lavere strømforbrug end sammenlignelige tidligere modeller – ensartet ydeevne.
  • Garanti: 2 år (+2 år efter registrering af produktet)
  • Pakkeindhold: ekstern filterenhed til akvarier, inkl. slanger & rør 12/16 mm, indsugningssi, albue, sugekopper, filtermedie (biofilterkugler og biofilterskum), mål (L/H/B): 18 x 20 x 35 cm

Teknisk data
kapacitet i liter: 200 l
kapacitet fra - til: 60-200l
kapacitet tanklængde: 100 cm
effekt i watt: 9 W
output pr. time: 700l/t
Højde: 350 mm
Længde: 180 mm
Bredde: 210 mm
spænding: 230 V
filterbeholder volumen: 6,1 l
volumen filtermaterialer: 3,5 l
slangeforbindelser Udløb/Ud: 12/16mm
slangetilslutninger Suge/Ind: 12/16mm
pumpehoved: 1,8

Produkt video:

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?