JBL Akvarie Topclean ll - 60-600l

Mærke: JBL

SKU: J60196

199,00DKK

ekskl. levering

Overfladeskimmer til fersk- og saltvandsakvarier

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

JBL Akvarie Topclean ll

Fjerner skumdannelser
Sjældne vandskift og overfodring kan forårsage, at der dannes en biofilm (skum) på akvariets vandoverflade. Dette skyldes, at overfladevandet ikke trækkes ind i filtercirkulationen af ​​det udvendige filters normale sugerør. Skumdannelsen er en hvidlig "hud" bestående af bakterier og svampe. Det hæmmer iltberigelsen af ​​vandet.

Fjern overfladevand og vand fra dybere niveauer
JBL Surface skimmer fjerner effektivt skumdannelser eller forhindrer dem i at dannes. Med dens dybe vandindtag kan skimmeren bruges til at erstatte det konventionelle sugerør. Skimmerkammen tilpasser sig automatisk til en skiftende vandoverflade (som når vandet fordamper).

Nem at installere
Tilslut JBL Surface skimmer i stedet for det konventionelle sugerør til det eksterne filter. Fastgør sugekammeret med sugekopper til det bagerste hjørne af dit akvarium. Brug reguleringsstiften til at vælge forholdet overfladevandssugning/dybvandssugning.

Elegant design
Justeringsspindelen kan fjernes fra enheden. JBL Surface skimmer har en stilfuld halvcirkulær form og er velegnet til slanger med 9/12 til 16/22 mm diameter.

 

  • Fjerner belægninger og fremmedpartikler fra vandoverfladen: tilbehør til eksternt filter - skimmer til akvarier 60 – 600 liter (fra 35 cm højde og opefter)
  • Placér skimmer i akvariet, tilslut det eksterne filters sugeslange (erstatter eksisterende sugerør), reguler overfladevand/dybvandssugning med justeringsspindel
  • Universal: til slanger med en diameter på 9/12 til 16/22 mm. Trinløst justerbar sugekapacitet: overfladevand og dybvandssugning. Halvcirkulær form til hjørnefastgørelse
  • 2. generation: optimeret flydende krop – mere opdrift og tilpasning til vandstanden, stærkere kam, aftagelig justeringsspindel
  • Pakkens indhold: overfladeskimmer Top Clean II
  •  

Produkt video:

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?