Hundefoder på abonnement

Har du nogle gange oplevet, at du er gået tør for hundemad til din firbenede bedste ven? Så er dette løsningen til dig.

Hos os kan du nemlig købe hundefoder på abonnement, hvilket betyder, at du får en fast levering af hundefoder i bestemte intervaller, leveret lige til døren, til en fast lav pris.

Hvis dette er noget, som du kunne være interesseret i, så kan du læse meget mere her, hvor du kan blive klogere på hele konceptet, samt finde al den relevante information om produktet.

« 1

Forskellige typer hundefoder

Her på siden findes en lang række forskellige typer af hundefoder, hvoraf det hele er tilgængeligt som abonnementsløsning, så du får det leveret lige til døren med faste intervaller.

Vælg imellem økologisk hundefoder, allergivenligt hundefoder, barf, glutenfrit hundefoder, hundefoder med fisk, hundefoder med fjerkræ, hundefoder med lam, hundefoder med okse, hundefoder med vildt, hvalpefoder, kornfrit hundefoder, tørfoder og vådfoder.

Det store udvalg på hjemmesiden lader dig give din hund en blød overgang fra det hundefoder, som du har kørt med indtil nu, til det hundefoder, som du kan få med en abonnementsløsning, men det lader dig også vælge imellem mange forskellige typer, hvis du endnu ikke har fundet det, som din hund bedst kan lide, eller hvis du blot ønsker at skifte imellem forskellige typer for at beholde din hunds interesse.

Fordele ved at bestille hundefoder via abonnement

Der er en lang række fordele ved at bestille hundefoder via vores abonnement her hos os:

  • Du glemmer aldrig at købe hundefoder til din firbenede bedste ven, og går derfor aldrig tør for mad.

  • Abonnementet fortsætter automatisk, indtil du opsiger det, hvorfor du kan lægge bekymringerne om indkøb af hundemad 100% fra dig.

  • Med abonnementet får du konsekvent en levering af hundefoder én gang om måneden.

  • Du binder dig ikke til noget: abonnementet kan til enhver tid opsiges med øjeblikkelig virkning og uden ekstra omkostninger.

  • På hjemmesiden finder du en lang række forskellige typer hundefoder, hvorfor du kan være sikker på, at der er noget, som lige netop din hund med glæde vil sætte tænderne i.

  • Betalingen er sikker samt nemt og hurtigt overstået - og sker automatisk én gang om måneden, når først du har oprettet dit abonnement.

Betaling

Betaling af en vare kan foregå via Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron, Mobilepay, Paypal og kontant ved afhentning (efter aftale). Det er lige så sikkert som at bruge dit kreditkort i supermarkedet.

Abonnementsbetingelser

Vi tilbyder forskellige abonnementer, der sikrer dig en fast leverance af et ønsket produkt. Både levering og transaktion sker med faste intervaller i henhold til aftale.

Abonnementsaftalen er selvfølgelig kun gældende for produkter, der er købt på Dyreverdenen.dk, hvorfor priser og intervaller fremgår på webshoppen.

Disse abonnementsbestillinger foregår ligeledes med betalingskort, og de kræver, at du mindst er 18 år gammel.

Bindingsperiode

Når du bestiller et af vores abonnementer, binder du dig ikke for en bestemt periode. Abonnementet kan stoppes igen med det samme og med øjeblikkelig virkning.

Dog fortsætter det indtil du eventuelt vælger at opsige det, og du kan altså ikke vælge imellem løsninger af forskellige længder.

Derudover er det også muligt blot at sætte abonnementet på pause, hvis det nærmere har interesse. Dette vil heller ingen omkostninger have for dig, ligesom det heller ikke koster dig noget at stoppe abonnementet.

Det eneste, som du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at stoppe abonnementet, er, at det skal gøres inden d. 15. i måneden, ellers vil du både modtage og betale for din næste levering.

Opsigelsen foregår på vores hjemmeside direkte på din profil eller via mail, hvor du blot sender en opsigelsesmail til webshop@dyreverdenen.dk.

Levering

Leveringen af dit hundefoder sker månedligt og altid omkring den 10. i hver måned. Dog vil du ikke med sikkerhed modtage din levering på samme dato hver måned, da det afhænger af weekender og helligdage.

Den garanti, som vi kan give dig, er, at du vil modtage din levering senest indenfor 5 hverdage, og at du vil modtage en mail og en SMS omkring leveringen, når forsendelsen er afsendt.

Returnering

Skulle den første forsendelse ikke falde i god jord hos din firbenede ven, er det muligt at returnere produkterne ifølge vores returneringsbetingelser.

Returnering af varer foregår indenfor 14 dage, da der her er fuld fortrydelsesret i så fald varen er i samme stand og i original emballage.

Hvis varen viser tegn på at være blevet brug, vil en værdiforringelse blive vurderet, og kunden vil ikke modtage denne i retur.

Derudover er returfragten betalt af kunden, hvorfor fragten ligeledes vil blive fratrukket tilbagebetalingsprisen.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?