Feliway Optimum Diffusor - 48ml

Feliway Optimum Diffusor - 48ml

Mærke: Feliway

SKU: K274843

319,00DKK

ekskl. levering

Feliway friends indehpæder syntetisk kopi af kattens beroligende feromon (CAP), som hunkatten udskiller fra kirtler i området omkring mælkekirtlerne, når hun har fået killinger. Dette feromon skaber et harmonisk bånd mellem kattene

Få besked når varen kommer på lager

Feliway Optimum Diffusor

FELIWAY OPTIMUM er et nyt og innovativt produkt, som hjælper katten til at blive tryg og harmonisk i en hektisk hverdag. Hjælper katten til at være tryg og føle sig i harmoni på trods af en hverdag, som er mere urolig end katte nogle gange bryder sig om. FELIWAY OPTIMUM gør at katten føler sig bedre tilpas, og på den måde kan produktet modvirke at katten tisser inde, kradser på møblerne, gemmer sig og modvirker konflikter med andre katte.  Med FELIWAY OPTIMUM kan du kombinere kattens behov for ro og rutiner, med dit aktive livsstil. På den måde kan du være den bedste katteejer - hver dag!  

Nøglen er FELIWAY OPTIMUMs nye unikke feromonsammensætning som er baseret på kattens naturlige feromoner. Via en diffusor får katten et signal om tryghed, og det mindsker kattens uro og styrker båndet mellem dig og din kat.
Selv katte som virker trygge kan blive urolige over alt det, som indgår i vores daglige liv såsom flytning, renovering, rejser, gæster, andre katte og nye familiemedlemmer. Med FELIWAY OPTIMUM har du et produkt du kan anvende, når der er hændelser som kan være uoverskueligt for din kat, ved konflikter mellem katte og som en hverdagshjælp hvis din kat gemmer sig eller er urolig. 

 

 

  • Beroligende
  • Med feromoner
  • Skaber at harmonisk bånd mellem kattene
  • Lugter ikke
  • Kan bruges i længere perioder
  • Virker i ca. 4 uger
  • Ny feromonsammensætning for endnu bedre resultater
  • 9.1/10 i tilfredshed hos katteejere
  • 93% af katteejerne oplevede en mere harmonisk kat

 

Indhold: 48 ml. - Ca. til 4 uger.

Brugsanvisning: Sæt Felyway diffusoren i en stikkontakt  i det rum hvor katten opholder sig mest, den skal sidde vinkelret i stikkontakten og må IKKE placeres bag eller under møbler, da effektiv ikke er lige så god. Duffusoren bør være tændt hele tiden under brug, og gerne 24 timer inden brug. Dækker ca. 50-70 m2 i 4 uger.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?