Exo Terra Skildpadde Clean Water Conditioner - 250ml

Exo Terra Skildpadde Clean Water Conditioner - 250ml

Mærke: ExoTerra

SKU: HPT1999

119,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

Exo Terra Skildpadde Clean Water Conditioner

Exo Terra Skildpadde Clean Water Conditioner er et 100% biologisk rengøringsmiddel til akvatiske skildpaddetanke eller vanddyrskildpadderrarier, der, når de bruges ugentligt, hjælper med at kontrollere lugt og nedbryde stædigt organisk affald.

Organisk flora. Exo Terra Turtle Clean hjælper med at eliminere det organiske affald i terrarier med havskildpadder. Denne kraftfulde organiske formel nedbryder effektivt stædig skildpaddes snavs og madrester, der er tilbage efter fodring. Exo Terra Turtle Clean hjælper med at forbedre filtereffektiviteten og er effektiv til at kontrollere lugt. Det naturlige biprodukt af Exo Terra Turtle Clean er en fødekilde til ønskelige og gavnlige bakterier.

Vandskildpadder producerer organisk affald på forskellige måder; når de vokser, kaster de konstant skal- og hudpartikler. Under fodring river de maden fra hinanden med neglene og producerer betydelige mængder affald. Dette er en alvorlig belastning på filtre og overgår let kapaciteterne i den biologiske flora, der findes i terrariet, undtagen når du bruger Exo Terra Turtle Clean. Exo Terra Turtle Clean vil, når det anvendes på den anbefalede ugentlige basis, installere passende og gavnlig biologisk flora for at sikre en betydelig nedbrydning af organisk affald.

  • 100% biologisk rengøringsmiddel
  • Nedbryder organisk materiale stædigt
  • Hjælper med at reducere lugt

Indhold: 250ml.

Vejledning: Rystes godt inden brug. 5 ml pr. 38 liter vand. Brug denne dosis ved første opsætning af terrariet og som en ugentlig behandling.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?