Exo Terra Skildpadde Vand Rengøring - 120ml

Exo Terra Skildpadde Vand Rengøring - 120ml

Mærke: ExoTerra

SKU: HPT1998

75,00DKK

ekskl. levering

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Exo Terra Skildpadde Vand Rengøring

Exo Terra Turtle Clean er en flydende 100% biologisk skildpaddeakvarie-renser, som ved ugentlig brug hjælper med at styre lugte og nedbryde fast organisk affald.

FØLGENDE BIOLOGISK FLORA
Exo Terra Turtle Clean hjælper med at eliminere organisk affald i skildpaddeakvarier. Denne kraftfulde biologiske formel reducerer effektivt solidt skildpaddeaffald og rester, der er et naturligt resultat af skildpaddefoder. Exo Terra Turtle Clean hjælper med at forbedre filtreringseffektiviteten og er effektiv til at styre lugte. Det naturlige biprodukt af Exo Terra Turtle Clean er en fødevarekilde til ønskelige gavnlige bakterier.

Skildpadder producerer organisk affald på en række måder: Som de vokser, kaster de løbende dele af deres skjold samt hud. Under fodring river de i maden med deres negle og producerer rigelige mængder affald. Exo Terra Turtle Clean vil understøtte den rigtige fordelagtige biologiske flora for at sikre en betydelig nedbrydning af organisk affald, når det anvendes ved den anbefalede ugentlige dosis.

  • 100% biologisk rengøringsmiddel
  • Nedbryder organisk materiale stædigt
  • Hjælper med at reducere lugt
  • Hjælper med at rense vandet

Indhold: 250ml.

Vejledning: Ryst godt inden brug. 5 ml pr. 38 l / 10 US gal vand. Brug denne dosis ved første indstilling og som ugentlig behandling.

Exo Terra Turtle Clean er afgørende for at give din skildpadde rene vandforhold, men lige så vigtigt er brugen af et vandkonditioneringsmiddel til at afgifte vand fra tapet, før du bruger det til din petskildpadde. Exo Terra Aquatize (HPT1979) fjerner effektivt chloriner og chloraminer, neutraliserer tungmetaller og tilføjer æteriske olier. Hjælper til at vedligeholde skildpaddernes væv og hudvæv.

Andre købte også

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?