Exo Terra Leopard Gecko Terrarium Startsæt - 45x45x30cm - Small Lav

Mærke: ExoTerra

SKU: HPT3837

2.499,00DKK

ekskl. levering

Exo Terra Leopard Gecko Terrarium Startsæt inkl. en masse tilbehør.

På lager - Leveringstid: 5-8 hverdage

Exo Terra Leopard Gecko Terrarium Startsæt - Small

Terrariet er uden tvivl det vigtigste aspekt af vellykket krybdyr og amfibiehold. Mange arter har forskellige krav, så et alsidigt og let tilpasningsdygtigt terrarium er vigtigt. Exo Terra har udviklet Leopard Gecko Starter Kit til markedet.

Leopardgeckoen er et ideelt krybdyr for den begyndende krybdyrentusiast såvel som for den avancerede hobbyist. Det er en føjelig og "let at pleje" for arter, der er blevet fanget opdrættet i USA og Europa i mere end 30 år. Leopardgeckoen fås i sin naturlige farve og mønster, men også i forskellige designerfarveformer.

Inkl. i startsættet:
Exo Terra Natur Terrarium Lille / Lav (HPT2603) 45 x 45 x 30 cm
Exo Terra dag / nat LED-armatur lille (HPT2335)
Exo Terra varmemåtte 8W (HPT2016)
Exo Terra Sand Mat Small (HPT2562)
Exo Terra Terrarium Termometer (HPT2455)
Exo Terra Vandskål Medium (HPT2802)
Exo Terra Reptile Cave Medium (HPT2852)
Plejevejledning.

Størrelse: 45 x 45 x 30 cm.

OBS!: Dette terrarium sendes kun med vognmand på palle.

Leopard Gecko fakta:
Videnskabeligt navn: Eublepharis macularius
Familie: Leopard Gecko tilhører subfamilien Eublepharidae eller øjenlågekekoser
Distribution: Iran, Pakistan, Afghanistan og en del af Indien
Gennemsnitlig hatchling størrelse:  (7-10cm)
Gennemsnitlig voksen størrelse:  (18-25cm)
Gennemsnitlig levetid: 10-25 år (nogen  lever længere)
Boliger: Exo Terras naturlige terrarium SMALL / LAV er ideel til Leopard Geckos. Leopardkakoser kan huse sammen i par eller små grupper på 1 mand med 2-3 kvinder, men mænd må aldrig være samlet sammen.
Underlag: Sandmatten simulerer det komprimerede substrat i leopardkekos naturlige miljø. Sandmatten skal udskiftes hver 3. måned eller efter behov.
Dekoration: The Reptile Cave Medium er et dejligt dekorativt skjulested for din leopardkeko at skjule og sove i løbet af dagslyset
Belysning: Leopard Geckos er hovedsagelig crepuskulære, hvilket betyder, at de er mest aktive i skumring og daggry. Den energieffektive Exo Terra Day & Night LED-armatur (kun 2W) giver optimal lys for både nydelse og simulering af en 12-dages dag-natcyklus.
Opvarmning: Det er bedst at oprette en dagtemperatur-gradient ved at opvarme ca. 1/3 af gulvområdet ( 31-34 ° C) ved at placere Exo Terra Heat Mat Small på den ene side af terrariumgulvet, så 2/3 forbliver kølig ( / 26-28 ° C) - hold nat temperaturen i gennemsnit på (20-22 ° C). Yderligere opvarmning (f.eks. Exo Terra Infrarød Basking Spot, Natvarme Lampe eller Keramisk Varme) kan være nødvendigt, hvis temperaturer falder under det anbefalede interval.
Mad: Insectivorous - feed juveniles daglig og voksne hver anden dag - støv altid dine feeder insekter med en 1: 1 blanding af Exo Terra Multivitamin og Calcium + D3 pulvertilskud. Vanding: Giv altid dine Leopard Geckos med friskt, rent drikkevand i Exo Terra Medium Water Dish. Brug Exo Terra Aquatize Terrarium Vand Conditioner til at fjerne Chlor & Chloramin samt at neutralisere tungmetaller fra vandhanen.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?