Exo Terra Fogger Tågegenerator

Exo Terra Fogger Tågegenerator

Mærke: ExoTerra

SKU: HPT2080

849,00DKK

ekskl. levering

Forudbestilling - Forventet levering 5-7 hverdage

Exo Terra Fogger Tågegenerator

Genererer en kold tåge i alle typer terrarier. Ideel til at øge luftfugtigheden og skabe et naturligt diset og fugtigt miljø. Fungerer i enhver vanddel (f.eks. Exo Terra vandfade, vandfald osv.) så lavt som 5 cm!

 

  • Øger luftfugtigheden op til 100 %
  • Fantastisk visuel effekt
  • Simulerer lave skyer og tåge i de tropiske terrarier
  • Generer tidlig morgendug i ørkenterrarier

 

Størrelse: 3,8 x 3,8 x 3,7 cm.

 
Betjeningsvejledning
1. Placer Exo Terra® Fogger i vanddelen af ​​terrariet eller i Exo Terra® vandfaldet, så vandet dækker vandstandssensoren helt. Tågeapparatet fungerer bedst, når toppen af ​​vandstandssensoren er 5-30 mm under overfladen.
2. Tilslut strømforsyningen til Fogger-kablet, og sæt den i en passende stikkontakt. For optimal ydeevne skal du sørge for, at kablet er rullet helt ud, og at vandet har stuetemperatur.
3. Når ON/OFF-indikatoren lyser, er Fogger i drift og producerer tåge. Tågeren spreder omkring 200 ml vand i timen.
4. Hvis vandstanden falder til under minimumsniveauet, slukker vandstandssensoren automatisk Fogger, og ON/OFF-indikatorlyset slukkes.
5. Bemærk: I områder, hvor vandhårdhed er et problem, er dannelsen af ​​mineralaflejringer på tågeren en almindelig hændelse. Når aflejringer når et punkt, hvor de forringer tågerens ydeevne, skal du lægge enheden i blød i en opløsning bestående af lige dele vand og hvid eddike i 30 minutter. Fjern eventuelle resterende rester med en tandbørste.
6. Den keramiske membran har en begrænset levetid og skal udskiftes fra tid til anden, når ON/OFF-indikatoren lyser, men enheden ikke producerer tåge. (solgt separat)

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?