Eukanuba Senior Hundefoder - Medium Breed - Med Kylling - 3kg

Eukanuba Senior Hundefoder - Medium Breed - Med Kylling - 3kg

Mærke: Eukanuba

SKU: EH630300

149,00DKK

ekskl. levering

Tørfoder til mellemstore gamle hunderacer

Få besked når varen kommer på lager

Eukanuba Senior Hundefoder - Medium Breed

Eukanuba tørfoder til hunde som er rig på frisk kylling og perfekt til mellemstore gamle hunde på 10-25kg og i alderen over 10 år. De brugte ingredienser giver skræddersyet ernæring for at øge din ældre hunds optimale kropsforhold og aktive mobilitet. Eukanuba tørfoder til ældre hunde indeholder L-carnitin, som bidrager til reduktion af kropsfedt og giver din hund mulighed for at opretholde en optimal kropsvægt, hvilket resulterer i mindre belastning på leddene hos den ældre hund. Den skræddersyede fiberblanding af præbiotisk FOS, MOS og roemasse fremmer en sund fordøjelse. Eukanuba tørfoder er desuden gavnligt for en sund hud og en skinnende pels takket være de naturlige kilder til omega 6 og omega 3. Et indhold af glucosamin og chondroitin hjælper med at opretholde sunde led og mobilitet, og calcium understøtter stærke knogler.

Foderet indeholder også antioxidanterne vitamin E og C for at hjælpe med at støtte hundens immunsystem. Derudover understøtter de unikke sekskantede Eukanuba tørfoderpiller.

DentaDefense tandplejesystemet rene, sunde tænder på lang sigt. Maden er 100% komplet og afbalanceret. Avanceret ernæring til ældre hunde af mellemstore racer for at understøtte optimale kropsforhold og livslang velvære.

Hundefoder fra Eukanuba til gamle mellemstørelse hunde - 10-25kg

Dette her foder fra Eukanuba til gamle mellemstore hunde på 10-25kg, er et optimalt foder til den ældre hund på over 10 år og sikre et komplet tørfoder med en god smag som understøtter en god trivsel hos den ældre hund.

  • L-carnitin til at hjælpe med at forbrænde fedtstoffer og opretholde sund muskelmasse
  • L-carnitin til at hjælpe med at holde vægten
  • Præbiotisk FOS, MOS og roemasse til at understøtte sund fordøjelse
  • Naturlige kilder til omega-6 & 3 til sund hud og pels
  • Glucosamin og chondroitin til at hjælpe med at opretholde ledsundhed og mobilitet. Calcium til at fremme stærke knogler
  • Antioxidant (E- og C-vitamin) til at fremme immunsystemet
  • Specieltudvikledet formede foderpiller med dentadefence-tandteknologi til at hjælpe med at holde tænderne rene og sunde
  • Smagsgaranti

Indhold: 3kg.

Sammensætning: Tørret kylling og kalkun (21% indeholder kylling 13%, naturlig kilde til glucosamin, chondroitinsulfat og taurin), fersk kylling (17%), majs, hvede, fjerkræfedt, havre,  fiskemel (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), ris, byg, tørret roepulp (3%), kyllingesovs, tørrede helæg, mineralstoffer (indeholder natrium hexametafosfat 0.34%), fructooligosaccharider (0.37%, naturlige kostfibre), fiskeolie (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), mannanoligosaccharider (naturlige kostfibre), glucosamin (fra dyrevæv) (0.04%), chondroitinsulfat (0.004%).

NÆRINGSSTOFFER  PROCENT
Protein 28%
Fedtindhold 15%
Omega 6-fedtsyrer 3.1%
Omega 3-fedtsyrer 0.51%
Råaske 6,3%
Træstof 1.9% 
Kalcium 1.29 
Fosfor 1.09% 

Tilsætningsstoffer: *(/kg)
Vitaminer: A-vitamin 47160IU, C-vitamin 59mg, D₃ vitamin 1565IU, E-vitamin 262mg, betacaroten 5.1mg, L-carnitin 50mg. Sporstoffer: kobber(II)sulfat pentahydrat (kobber) 8mg, kaliumiodid (jod) 1.1mg, mangansulfat-monohydrat (mangan) 3.8mg, zinkoxid (zink) 95mg. Antioxidanter: (naturlig) tocopherolekstrakter af vegetabilsk olie 74mg. Aromastoffer: økologisk rosmarinekstrakt 33mg, teekstrakt 17mg.

*Øgede tilskudsmængder tilsat på produktionstidspunktet.

Fodervejledning:

Vægt

Fodring (gram / dag)

8kg

110-120g

10kg

125-140g

15kg

165-185g

20kg

200-220g

25kg

230-260g

30kg

260-290g 

Følgende værdier er omtrentlige og udelukkende vejledende. Faktiske behov kan variere. Afmål din hunds fodermængde for at opretholde dens ideelle kropsvægt.

 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?