Dyrebutik Sjælland

Dyreverdenen.dk er en dyrebutik, hvor du kan finde alt, hvad dit kæledyr behøver. Vi er vilde med dyr, og hos os finder du tilbehør til mange forskellige kæledyr. Vi forhandler bl.a. tilbehør til:

  • Katte

  • Hunde

  • Kaniner

  • Fugle

  • Marsvin, hamstere og andre gnavere

  • Fisk

  • Reptiler

Uanset om dit kæledyr er fugl, fisk eller midt imellem, kan du få hjælp og finde det helt rigtige tilbehør hos os. Vi sælger både foder, godbidder, legetøj og andet tilbehør til dit kæledyr. Ønsker du personlig vejledning og betjening, er du meget velkommen i vores fysiske dyrebutik i Herfølge, og ellers giver vi også gerne online vejledning og gode råd på vores webshop.

Din kat skal have det bedste

Ligesom du elsker dit kæledyr, er vi også vilde med dyr. Vi ved godt, at din kat skal have alt det bedste udstyr. Derfor fører vi bl.a. flere forskellige mærker af både tør- og vådfoder i forskellige smagsvarianter til din kat. Uanset om din kat er killing, senior, steriliseret eller ej, kan du finde det rette foder og forskellige kosttilskud i denne dyrebutik.

Katte kan godt lide at have mulighed for at se tingene oppefra og for at kunne gemme sig lidt. Derfor er det vigtigt med en form for katteseng eller hule, som katten kan gemme sig i, når den har behov for det. Alt efter om din kat er en inde- eller udekat, er der også andre ting, det er væsentligt at have.

Indekatte har svært ved at udfolde deres naturlige aktive adfærd. Derfor er det vigtigt, at indekatte har mulighed for at blive aktiveret med f.eks. kattelegetøj, så de kan blive stimuleret og holde sig sunde og raske. Dette er nemmere for udekatte at klare selv. Til gengæld skal man være opmærksom på flåter, tæger og lopper, hvis man har en udekat. Derfor er det en god idé med loppe- og flåtmiddel til udekatte.

Alt dette og en masse andet vigtigt kattetilbehør kan du finde i katteafdelingen i denne dyrebutik.

Spændende ting til menneskets bedste ven

Er du mere et hundemenneske end et kattemenneske, eller har du måske begge dele, kan du også finde masser af spændende ting til det firbenede familiemedlem i vores dyrebutik syd for Køge. Vi har alt, hvad din hund behøver for at være glad og godt tilpas.

For blot at nævne nogle få eksempler, kan vi både hjælpe med et bredt udvalg af forskellige hundesenge, så din hund kan sove godt. Vi kan hjælpe med forskellige flotte og/eller praktiske hundeskåle til mad og vand og selvfølgelig også med det helt rigtige foder til din hund.

Derudover er det også vigtigt at gå op i hundens hygiejne og pleje, så både i vores dyrebutik online og fysisk kan du finde en masse tilbehør til dette. Vi sælger bl.a. forskelligt udstyr til pels- og potepleje, loppe- og flåtmidler, tandrensende godbidder og diverse andet til tandpleje.

Sidst men ikke mindst er det også vigtigt, at hunden opdrages, stimuleres og aktiveres. Derfor sælger vi bl.a. forskelligt legetøj, træningsudstyr, samt et udvalg af forskellige halsbånd, seler og hundesnore, til når hunden skal luftes flere gange dagligt.

Se vores store udvalg til kanin, hamster, marsvin og andre gnavere

Hvis hund og kat ikke er noget for dig, og du i stedet har en kanin eller en form for gnaver som kæledyr, kan du sagtens stadig finde noget hos os. Vi sælger både foder, bure, legetøj og meget andet til kaniner og forskellige dyr i gnaverfamilien.

Kaniner har brug for både fordøjelige og ufordøjelige fibre i deres kost, og en stor del af deres foder skal være hø. Marsvin spiser også hø, mens både hamstere, kaniner og marsvin spiser forskelligt grønt og almindeligt foder som en del af deres kost. Derfor kan du i vores sjællandsbaserede dyrebutik nær Ringsted og online finde både hø og foder til kaniner og gnavere.

For kaniner og gnavere er det også vigtigt, at de har noget gnavemateriale, så de kan sørge for naturligt at slide på deres tænder, der vokser hele livet. Hos os kan du finde forskellige tyggepinde, der kan sørge for, at tænderne ikke vokser sig for lange. Find dette og resten af vores store udvalg i vores afdeling for kaniner og gnavere.

Find det rigtige tilbehør til fugl, fisk og reptil

Synes du, at kæledyr med fjer, gæller eller skæl er mere interessante end dem med pels, kan vi også hjælpe med at finde det helt rigtige tilbehør til dem. Uanset om du er på udkig efter foder, legetøj, bur, terrarie eller akvarie, kan du helt sikkert finde noget i dyrebutikken, du kan bruge.

Fugle som f.eks. undulater skal bruge meget kalk, og de bør derfor kunne komme til en kalksten eller andet med kalk. Derudover er det også en god idé med legetøj som f.eks. gynger eller kogler, da undulaten hurtigt kan komme til at kede sig.

Fisk kræver det rette miljø for at føle sig godt tilpas og ikke være syge. Derfor anbefales det bl.a., at man giver sine fisk varierende foder og samtidig passer på, at man ikke giver dem for meget. Derudover skal fiskenes akvarie også renses jævnligt, da bl.a. overskydende foder og fiskeafføring gør, at vandet bliver snavset. Vi forhandler derfor både forskelligt fiskefoder og diverse tilbehør til at holde og gøre akvariet rent.

For mange reptiler gælder det, at deres føde består i insekter og orme som f.eks. græshopper, fårekyllinger og melorme. Derudover skal du også tilføre mineraler og vitaminer til reptilets foder. Det og meget andet til reptiler sælger vi i vores dyrebutik under terrarie.

Dyrebutik i Herfølge og online

Vi er naturligvis altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning, hvis du kommer forbi vores dyrebutik på Sjælland. Bor du ikke på Sjælland, kan vi dog også sagtens hjælpe, for i disse tilfælde kan du bare handle i vores online dyrebutik.

Her er vi både klar i chatten, på mail og på telefonen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp eller vejledning. Vi står til rådighed, uanset hvilken type kæledyr du har.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?