Cyber Monday

Hold Cyber Monday 2019 hos DyreVerdenen Få 20% rabat* og enkelte ekstra tilbud med op til 70%

Husk at brug rabat koden: CYBER

Vis du er utrolig træt af de alt for høje priser på tilbehør til dine kæledyr, eller bare generelt ønsker at spare lidt ekstra penge til din hund, eller til en julegave eller lign?. Så er du helt sikkert kommet til det rigtige sted, vi har i forvejen ganske lave priser, men lige præcis denne her dag, kan du spare ekstra mange penge på tilbehør til hunde, katte, kaniner, gnavere, akvariefisk, krybdyr og fugle.

Så vis du ønsker at spare en masse penge på dit tilbehør, er du helt sikkert kommet til det rigtige sted. Og vi er klar til at hjælpe dig hele dagen, både i vores fysiske butik eller her på vores webshop.

 

Ud over de gode 20% på næsten alle vores omkring 5000 varenr, har vi enkelte varer med op til 70% rabat!. Og du finder de gode tilbud til alle dine dejlige kæledyr.

 • Hunde
 • Katte
 • Gnavere (kanin, hamster, marsvin og flere)
 • Akvarie
 • Fugle
 • Terrarie

Du opnår mange fordele ved at handle her ind til dit kæledyr på cyber monday

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan handle foder, legetøj og meget mere til dyr. Men vi vil gerne overbevise dig om, hvorfor du skal fejre cyber monday her hos os:

 • Spar 20%* hele weekenden på tilbehør til dine kæledyr
 • Udvalgte produkter med op til 70% rabat!
 • Gratis levering til en pakkeshop, hvis du køber for mere end 499,-
 • Hurtig levering på 1-3 hverdage (Forvent mulig udvidet leverings tid disse dage)
 • Billig fragt ved mindre køb
 • Venlig support, som altid er klar til at assistere, på mail, telefon eller chat.
 • Kæmpestort udvalg og bittesmå priser
 • Vi passer på miljøet og genbruger, hvor vi kan
 • Vi vælger kun de bedste varer til vores kunder

Vis du stadig ikke er overbevist omkring hvorfor du skal handle hos lige præcis os her på cyber monday til dine kæledyr, så tag et kig på alle vores mange produkter, du kan også læse vores gode anmeldelser på Trustpilot eller andre steder, så du kan se hvad andre fortæller omkring os, de fleste vurdere os som gode og troværdige. Og en ting er helt sikkert, vi har en stor ekspertise og vi ønsker kun at dele denne gode viden med dig og dine kæledyr, og hjælpe dig med at gøre op med de høje priser på denne her dag.

Spar masser af penge på mange store dele af udvalget cyber monday

Når det kommer til cyber monday i starten af december, slår vi endnu et slag for lave priser på dyreartikler.

 

Hos os sparer du 20%* på alle varer i butikken og på webshoppen og det er kun denne dag, at vi holder cyber monday!

(Arion produkter, loppe & flåtmidler, foder og hjemmelavede julekalendere,, boxe, i forvejen nedsatte vare, tilbud og de vilde tilbud er undtaget, det gælder også 4pets pro hundebure og bestillings varer)

Tilbuddet gælder kun på vores webshop og kun  i dag mandag.

 

Hvordan bruger jeg min rabatkode cyber monday?

Du bruger den enkelt og nemt, ved at når du har fundet de ønskede produkter, går du til indkøbs kurven og i gavekort feltet udfylder du koden, og husk du får stadig gratis levering ved større køb på over 499kr. Så du kan med god grund shoppe igennem hos os.

Når du har tilføjet varerne til kurven og gået til betaling, vil der være en felt, hvor du kan udfylde koden – husk store bogstaver. Du får selvfølgelig stadig gratis levering ved større køb, så det kan godt betale sig at købe stort ind på denne mærkedag.

Koden er: CYBER

*Tilbuddet gælder kun på lagervarer, det gælder ikke sammen med andre tilbud, rabatter eller i forvejen nedsatte varer. Det gælder ikke sammen med foder, 4pets pro hundebure, julekalendere eller boxe.

Rabat 70%
Nirox Bio Vinstok - 15,2m
Rabat 70%
Afp Foderautomat til Hunde
« 1 ...

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?