Sådan hjælper du din hund gennem et kennelophold

Sådan hjælper du din hund gennem et kennelophold

04-05-2022

Med sommerferien lige om hjørnet, tænker du måske på at komme væk fra det hele. Nogle gange kan vi tage vores firbenede venner med os, men nogle gange kan de blive nødt til at blive tilbage og blive passet enten af familie eller en hundepension.

Hvis du skal på ferie og planlægger at placere din hund(e) i en hundepension, kan du blive bekymret over om din hund ville blive stresset eller trist under opholdet, væk fra dens familie. Det kan være nemt at berolige din hund derhjemme, men det er meget mere udfordrende at holde dem i ro, når du rejser, eller når de er alene, uden deres familie.

Vi har samlet nogle gode tips til at hjælpe din hund(e) med at lide af mindre stress, når de er på kennel på deres egen lille ferie. Læs videre for at finde ud af, hvordan du hjælper din hund til at føle sig roligere, gladere og mere afslappet. Uanset hvor den er henne.

Rejseproblemer

Selv før din hund kommer til hundepensionen, kan den måske kæmpe med rejseproblemer. Hvis den ikke er vant til at køre i bil, kan du opleve, at din hund er syg og utilfreds med at være på vejen i længere tid. Prøv at sidde med din hund i bilen, hvis dette er tilfældet, giv dem et yndlingslegetøj og et yndlingstæppe for at få dem til at føle sig trygge, og brug naturlige beroligende servietter fra Pet Remedy til at hjælpe dem med at føle sig mindre stressede og mere opmærksomme på dig under deres rejsetid.

Nye steder

Et nyt sted kan være skræmmende for en hund, især da familien ikke vil være der med hunden. Tænk derfor fremad og sørg for, at de har deres egne ejendele, såsom hundeseng, legetøj, madskåle og velkendt mad. For at få dem til at føle sig mere hjemme i almindelige omgivelser og med egne lugte. Hvis det er muligt, så besøg hundepensionen med din hund i forvejen for at hjælpe dem til at føle sig mere fortrolig med de nye omgivelser, mennesker og lyde.

Mindre plads

Det er usandsynligt, at du holder din hund i mindre plads i lange stræk derhjemme; måske når du arbejder, eller som et sted for den at tage hen, når den føler sig angst. Men i kenneler vil de sandsynligvis opholde sig i et meget mindre rum. Dette kan være stressende og kan føre til, at de føler sig ulykkelige og frustrerede. Sørg for at vælge en kennel, der giver så meget frihed til at strejfe som muligt og masser af motion til din pelsede ven vær dag, så din hund stadig bliver aktiveret og får den daglige motion.

Du kan også give personalet på kennelerne mulighed for at bruge en batteriforstøver, når din hund opholder sig i en indhegning. Dette er en naturlig måde at berolige din hund på uden at bruge beroligende midler og forhindrer den straks i at blive oprevet og ulykkelig.

Ukendte venner

Hvis din hund kommer fra en husstand med et kæledyr kun, kan den måske kæmpe med at være sammen med andre hunde i et kennelmiljø. Inden du vælger en kennel, skal du kontrollere, hvor mange andre hunde din hund vil være omkring, og sikre dig, at din hund er godt socialiseret i opløbet til at tage af sted til hundepensionen og blandt de måske mange andre hunde. De elsker måske at bruge så meget tid omkring andre hunde, men det skader aldrig at sørge for, at de er vant til meget selskab af andre hunde & lyden af disse.

Med alle disse tips burde det være meget nemmere at reducere din hunds angst, og du kan komme hjem til en glad hund.

Relaterede produkter

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?