Privat salg af vinterhvide dværghamstere - Med Stamtavle - Besøg Thornsvad Hamsteropdræt i Herfølge, nær Køge på Sjælland

Privat salg af vinterhvide dværghamstere & opstart af blog om hamstere

14-12-2019

En af vores helt store erfaringer kommer ud over vores store erfaring med hunde, katte, kaniner og marsvin. Faktisk fra Vinterhvide dværghamstere. Den ene part af Dyreverdenen, opdrætter nemlig i det private, flotte vinterhvide dværghamster unger, med stamtavle i Dansk Hamster Forening.

 

Blog om hamstere

Derfor udover at fortælle lidt om vores erfaringer, som vi elsker at dele ud til vores lokale og nationale kunder, ville du fremover begynde at se gode blogindlæg omkring hamstere, ud fra vores egen erfaring eller spørgsmål vi ofte oplever.

 

Vinterhvide Dværghamstere til salg i Herfølge, nær Køge på Sjælland.

Du kan finde meget mere infomation og kontakte Josephine direkte igennem hendes Facebookside Thornsvad Hamsteropdræt.

Du finder hos hende, dejlig rolige og håndvante dværghamster unger, som hund selv kan stå inde for, der kommer løbende nye og de fås i forskellige farver og køn. De vinterhvide dværghamsterunger er ofte utroig kælne og skønne, de er med stamtavle fra Dansk Hamster Forening, de er livlige og glade, men stadig vænnet til at være i hænder.

Der medfølger en lille madpakke med det vante foder, og en pasningsvejledning, samt mulighed for at få løbende råd og vejledning.

 

Læs mere her:

https://www.facebook.com/Thornsvadhamster

 

Bemærk opslaget er sponsoreret af Thornsvad Hamsteropdræt og salget sker fra en privat opdrætter og har intet med Dyreverdenen som virksomhed at gøre.

Bloggen bliver løbende opdateret med hamster infomation fra Thornsvad Hamsteropdræt.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?