hvor tit skal man skifte filter på en drikkefontæne?

hvor tit skal man skifte filter på en drikkefontæne?

19-04-2022
Hvis dit kæledyr altid skal have lækkert vand og skal maskinen fungere længe?, så er du også nød til at vælge vejledningen og udskifte filteret på drikkefontænen regelmæssigt. En god tommelfingeregel er at udskifte denne ca. vær måned medmindre andet er angivet i vejledningen på maskinen.
 
Tag fx. vores drikkefontæne filtre fra Catit, disse er ekstra gode:

Renser din kats drikkevand på tre måder:

Catit tredobbelte filtre indeholder tre komponenter, der renser din kats drikkevand.

1: Bomuldsnettet, i filterets ydre lag, fjerner hår, sedimenter og snavs, såsom madstykker. 
2: Aktivt kul hjælper med at fjerne lugt og urenheder.
3: Ionbytterharpiks blødgør postevandet ved at filtrere overskydende calcium og magnesium fra. Når de er til stede i store mængder, kan disse mineraler hobe sig op i din kats nedre urinveje og kan føre til urinvejssygdomme.

Hvor ofte skal jeg skifte filteret i min drikkefontæne?

Vi anbefaler medmindre andet er beskrevet at udskifte filtret vær eneste måned, for at sikre optimalt drikkevand til dit kæledyr i den bedste kvalitet ser du på skemaet oven over på Catit, hjælper disse filtre på 3 forskellige måder i 30 dage for det mest optimale resultat.

Hvor kan jeg købe filtre til min drikkefontæne?

Det kan du ved nogle mærker direkte her hos Dyreverdenen, vi forhandler pt. filtre til Catit & Trixie drikkefontæner og du kan finde filtre til din drikkefontæne lige HER

Har du ikke i dag en drikkefontæne til dit kæledyr, kan du ved katte anbefale de populære solide modeler fra Catit, som fås i et hav af forskellige modeller.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?