Hvilken hunderace er verdens sødeste?

Hvilken hunderace er verdens sødeste?

04-09-2021

De fleste ejere vil nok kåre deres egen hund til verdens sødeste hund. Det må dog siges at være en subjektiv sag, da nuttethed ikke kan måles og vejes helt så konkret som fx størrelse eller alder. Man kan derfor bedst bedømme ud fra popularitet på de sociale medier. Blandt de mest populære firbenede individer, fandt man frem til 2019, hvor han gik bort, Boo the Pomeranian.

Boo the Pomeranian

Boo fik hjerter over hele verden til at smelte. Han havde over 17 millioner følgere på sin Instagram, hvor hans ejere dagligt lagde billeder af den lille pelsklump op. Generelt var han en sensation på de sociale medier, hvor hans nuttethed høstede millioner af ’likes’. Boo’s karrierer toppede med hans biografi: “Boo: The Life of the World's Cutest Dog”. Om ikke andet var han med den bogtitel selvudnævnt som verdens sødeste hund. På Boo’s Instagram plejede han desuden at posere sammen med sin bedste ven, Buddy, der gik bort kort tid før Boo. Dette fik ejeren af den nuttede hund Boo, der pludseligt døde af problemer med hjertet, til at være forsikrede om, at han døde af hjertesorg.

Boo i Hollywood

Boo var kendt og anerkendt af mange for at være verdens sødeste hund. Derfor blev han også populær blandt Hollywoods inderkredse. Han var derfor også kendt for at posere sammen med diverse kendisser såsom den canadiske skuespiller, Seth Rogen og sangeren kendt fra One Direction, Liam Payne.

Andre instagram-kendte hunde

Boo the Pomerian er ikke den eneste hund, som er kendt på sociale medier for sin nuttethed. Under brugernavnet @ps.ny finder man på Instagram den vegansk spisende puddel, som ligesom Boo er blevet kendt for sin nuttethed. På Instagram kan han ses omgivet af pastelfarver og små opløftende citater. Cookie har endnu blot 3400 følgere på sin profil, men er blevet spået til at kunne blive den nye sødeste hund i verden, nu hvor Boo er gået bort.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?