Hvilken bundstrøelse skal man vælge?, vi guider dig i valget af bundstrøelse til kaniner, marsvin, hamstere og andre gnavere.

Hvilken bundstrøelse skal man vælge?

16-10-2022

Find det perfekte Bundstrøelse til dit kæledyr

Med bunnyBedding - det innovative & naturlige bundstrøelses koncept!

Perfekt til at grave, grave eller tunnelere! Hvert lille pattedyr har sin egen idé om det "perfekte" bundstrøelse til det! Vores bunnyBedding koncept opfylder alle krav.

Uanset om du skal slappe af eller grave - med vores serie bestående af unikke typer bundstrøelse møder vi enhver smag!

bunny Nature bundstrøelse - strøelse og pleje af indhegninger
Nu lever de små pattedyr ofte dagen lang på en bund. At træffe det rigtige valg er afgørende ... for dyrenes lykke og sundhed. BunnyBedding-serien tilbyder et udvalg af forskellige typer bundstrøelse, som er designet både til dyrerelevante aspekter og til ejerens ønsker.

Alle kan individuelt vælge den ideelle kombination af bundstrøelse til sig selv og deres kæledyr.

Vedligeholdelse af kabinettet er også vigtigt. Skal rengøring af indhegninger altid ske med kemikalier? ingen Eller med mislykkede forsøg, som du næsten fortvivler over? Ingen måde. Urin stanken er stædig, det kan alle bekræfte. Og for alle, der synes, at det er her, kemiklubben skal hen, præsenterer vi gerne noget fantastisk: alt Klarchen! Den naturlige indhegningspleje. 100% naturlig.

Med fyrretræets naturlige effektivitet kan du tackle lette og genstridige snavs og urinpletter i indhegningen. En absolut fordel i forhold til alle konventionelle rengøringsmidler: alt Klarchen er ren natur.

Find alt vores bundstrøelse fra Bunny Nature længere nede på siden eller HER.

Relaterede produkter

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?