Happy Dogs - Hvad er Happy Dogs?

Happy Dogs

15-12-2022

Hunde er fantastiske kæledyr, der kan bringe glæde og kærlighed til vores liv. Det er vigtigt at sikre, at vores hunde er glade og sunde, så de kan nyde deres liv og give os glæde. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan man kan holde hunde glade og sunde.

Først og fremmest skal du sørge for, at din hund får den rigtige mængde motion. Det er vigtigt at give din hund mulighed for at udfolde sig og få noget frisk luft. Det er også vigtigt at give din hund en sund og afbalanceret kost, der er rig på næringsstoffer og vitaminer. Det er også en god idé at give din hund regelmæssig veterinærpleje, så du kan holde øje med dit kæledyrs helbred.

Happy Dogs foreningen

Happy Dogs er en forening, der arbejder for at hjælpe hunde, der har akut brug for hjælp. Foreningen arbejder for at hjælpe hunde, der er blevet mishandlet, forladt eller har andre akutte behov. Foreningen arbejder også for at hjælpe hunde, der har brug for videreformidling til et nyt hjem. Foreningen har også et fosterhjem-program, hvor hunde kan bo, indtil de finder et nyt hjem.

Kan man støtte Happy Dogs foreningen?

Ja, man kan støtte Happy Dogs foreningen ved at donere penge, donere foder eller ved at donere tid som frivillig. Du kan også støtte foreningen ved at give denne viden videre til andre der måske kan hjælpe foreningen til at nå ud. Alle støttebidrag går direkte til at hjælpe hunde i nød. Du kan hjælpe hundene eller selv søge om hjælp direkte hos Happy-Dogs.

Kan man blive medlem af foreningen?

Ja, man kan blive medlem af foreningen ved at udfylde et medlemskabsskema og betale et årligt medlemskab. Medlemskabet giver dig mulighed for at deltage i foreningens arrangementer og få adgang til foreningens nyhedsbrev. Medlemskabet giver også mulighed for at støtte foreningen ved at donere penge, foder eller tid.

Happy Dogs Facebook gruppen

Happy Dogs har også en Facebook gruppe, hvor man kan holde sig opdateret om foreningens nyheder og arrangementer. Gruppen er også et sted, hvor man kan dele billeder og historier om de hunde, som foreningen hjælper. Gruppen er åben for alle, der ønsker at støtte Happy Dogs foreningen & det er helt gratis at være medlem.

Relaterede produkter

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?