Derfor bør du vælge en donut hundeseng

Derfor bør du vælge en donut hundeseng

17-10-2020

En god hundeseng er vigtigt for din hunds velvære. Den har brug for sit helt eget sted i huset, hvor den kan slappe af og falde til ro. Ligesom den rette type seng er vigtig for os for at kunne sove godt, så gælder det samme for din hund. Der findes mange forskellige typer af hundesenge, men en donut-formet seng er en af de mest populære. Her kan du læse, hvorfor du skal vælge en donut hundeseng.

God til at give tryghed

En donut hundeseng har lave vægge hele vejen rundt om sengen. Det betyder, at når din hund ligger i den, så dækker sengen din hund mere. Det er typisk med til at give din hund mere tryghed, når den skal sove. Den er især god til hunden som allerhelst vil sove ved siden af dig eller andre. I donutsengen er det også muligt for din hund at ligge, som den gerne vil.

Hvis du adopterer en hund, så kan donutsengen være en god måde at give din hund mere tryghed på i sit nye hjem. Det kan være voldsomt at flytte et helt nyt sted hen, så det er vigtigt, at din hund har et trygt sted at være for sig selv.

Vælg den rette seng

Der er stor forskel på hunde, så det er vigtigt at have din hund i tankerne, når du vælger en ny seng. Der er nogle ting som er vigtige at overveje, inden du køber en ny seng. Jo bedre dine overvejelser er, jo mere vil din hund sikkert komme til at kunne lide sin seng. Hvis du vælger en seng som ikke passer særlig godt til din hund, så kan det ske, at din hund vælger ikke at bruge den. Her kan du se, hvad du skal overveje, inden du køber en ny seng.

Størrelsen

Dette er nok det mest vigtige at overveje, inden du køber en ny seng. Der er stor forskel på størrelsen af hunde fra forskellige racer. Du kan ikke regne med, at enhver seng vil passe godt til din hund, da der kan være stor forskel på størrelsen af sengen. Når du kigger på en seng, så er det vigtigt at se målene og ikke kun kigge på størrelserne. En XL-seng kan stadig godt være for lille til store hunde.

Du vil helst gerne have, at der er plads til, at din hund kan ligge behageligt på sin seng, men den kan også blive for stor. Hvis sengen er for stor, så kan det være svært for din hund at føle sig tryg på samme måde.

Komfort

Din hund bruger meget af en dag på at sove og slappe af, så det er vigtigt, at den ligger godt. Hvis en hundeseng ikke er behagelig at ligge på, så bliver den ikke brugt. Hvis du vælger en dejlig og behagelig seng, så vil det uden tvivl blive din hunds nye yndlingssted i huset. Hvis du har en lille og let hund, så skal sengen ikke være pakket for tæt. Hvis du har en større hund, kan det være smart at gå efter en seng med mere fyld.

Ordentlig støtte

Den største fordel ved en donutseng er den ekstra støtte, som din hund får. Større hunde har godt af en mere ovalformet seng, da den typisk passer bedre til deres kropsform. Mindre hunde kan tit godt lide at ligge helt krøllet sammen, hvilket en rund seng er god til. Derudover kan højere vægge være gode til at skabe tryghed, da de lukker din hund mere inde i en hule. Selve puden, som de ligger på, skal også være blød og støttende for, at din hund ligger bedst. Tunge hunde har godt af en lidt hårdere seng, så de ikke bare fordeler fyldet omkring dem, når de ligger ned. Mindre hunde vejer typisk ikke så meget, så de kan godt bruge en seng, som er meget blødere.

Nem at gøre ren

Man kan ikke undgå, at hundesengen bliver beskidt over længere tids brug. Hunde er hele tiden udenfor, så det er ikke nogen overraskelse, at de tit kan have meget snavset pels. Derfor er det en god idé at vælge en hundeseng, som er nem at gøre ren. Det er typisk senge, hvor du har mulighed for at fjerne betrækket og maskinvaske det. En seng, hvor betrækket ikke kan fjernes, er tit meget sværere at vaske, og fyldet er længe om at tørre. Her kan du også risikere, at sengen ikke er så blød og lækker, efter den er blevet vasket.

Find vores donuts hundesenge lige HER

 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?