De 5 mest solgte hunde på dyreportal.dk 2022

De 5 mest solgte hunde på dyreportal.dk 2022

16-11-2022

Udgivet i samarbejde med vores partner Dyreportal.

Hunden er menneskets bedste ven, og flere og flere får nye anskaffer sig faktisk en hund nu til dags. Der er mange måder an anskaffe sig en hund på, og internettet er en god måde at undersøge sine muligheder. I dette indlæg kigger vi på de 5 mest populære hunde, der bliver solgt på hjemmesiden Dyreportal.dk i 2022.  Dyreportal.dk er en hjemmeside hvor man finder sit næste kæledyr, og ligeledes et sted hvor man kan sælge sit kæledyr, såfremt man står i en træls situation eller har fået hvalpe.  er en Denne liste er lavet på baggrund af antallet af salg, der er blevet foretaget på hjemmesiden fra 1. januar til 31. december.

Labrador Retriever

Labrador Retriever er en meget populær hunderace, og det er også en af de mest solgte hunde på dyreportal.dk. Labrador Retrieveren er en god all-round hund, der kan bruges til mange forskellige formål som f.eks. jagt, sikkerhed og endda som familiedyr.

Labrador retriever er en ideelle hund til en familie, da den er god til børn og andre dyr. Det er også en meget aktiv race, der har brug for meget motion, så hvis du leder efter en trofast hund du kan motionere med, og som er god i hjemmet, så er labrador retrieveren et godt valg. En labrador har også en rigtig god appetit, og træning med godbidder er derfor ideelt og faktisk også relativt nemt.

Cocker Spaniel

Cocker Spaniel er en anden populær hunderace, der ofte bruges som familiedyr. Cocker Spaniel er en god hund, der ligeledes kan bruges til mange forskellige formål som f.eks. jagt og som benævnt også som familiehund.

Cocker Spaniel stammer faktisk fra England, og den blev oprindeligt opdrættet som jagthund, og udgør derfor en rigtig populær jagthund. Det er ikke en særlig stor hund, hvilket kan være en fordel i hjemmet og i bilen – eller måske i sofaen?

Fransk Bulldog

Franske bulldogs bliver mere og mere populære, og de er også en af de mest solgte hunde på dyreportal.dk. En Fransk Bulldog er avlet for selskab og er et ideelt kæledyr for familier med børn, men altså på ingen måde en jagthund.

Franske bulldogs er relativt små hunde, men de er meget muskuløse og har meget energi. De er også meget intelligente og nemme at træne. Fransk Bulldog er også kendt for at være meget kærlige og hengivende, hvilket gør dem til gode familiedyr. Man bør dog være grundig når man anskaffer sig en Fransk Bulldog, da deres flade næse kan forårsage åndedrætsbesvær, hvilket først og fremmest er synd for hunden, men kan også blive dyrt hos dyrlægen.

Malteser

Maltesere er en lille hunderace, som bliver mere og mere populær. En Malteser er en hund som er opdrættet til at være selskab og er en ideel følgesvend for børnefamilier. Maltesere er meget små hunde, men de har en masse energi. De er også meget intelligente og nemme at træne, hvis man gør en indsats. Maltesere er på lige fod med ovenstående hunderacer også kendt for at være meget kærlige og hengivne, hvilket gør dem til gode familiekæledyr. Denne hunderacer ser man også mere og mere i Danmark, fordi den udgør en rigtig god følgesvend for dem der ikke ønsker en stor hund. Man skal dog ikke undervurdere små hunde, da de kræver mindst lige så meget arbejde som store hunde, hvis ikke man skal have en uopdragen hund.

Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier er en meget populær hunderace, og det er derfor også en af de mest solgte hunde på dyreportal.dk. Denne hund er ofte misforstået, eftersom dens udseende ofte forbinder den med aggression. Staffordshire Bull Terrier er dog faktisk en meget kærlig og hengiven hund, som er et godt familiehusdyr. Det er også en intelligent race, der er let at træne, og det er derfor ærgerligt at dens udseende kan få den til at virke skræmmende. Staffordshire Bull Terrier er en meget aktiv race, der har brug for en masse motion, så hvis du leder efter en hund der holder dig i form, er Staffordshire Bull Terrier et godt valg. Det er dog vigtigt at denne race bliver socialiseret, og på den måde får du den bedste hund du kunne ønske dig.

Dette er de fem mest populære hunde på dyreportal.dk i 2022. Alle disse hunderacer har forskellige egenskaber, men de har alle har én ting til fælles: de er gode kæledyr for hele familien. Så hvis du er på udkig efter en ny pelset ven, kan du altså overveje om ikke det skal være en af de ovenstående.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?