4Pets Pro hundebure giver maksimal tryghed i bilen - KØB HER

4Pets Pro hundebure til bilen.

03-10-2019

4Pets Pro hundebure giver maksimal tryghed

Når du er på farten med din hund i bilen, er det afgørende, at den er i trygge og sikre rammer.

Der er flere grunde til, at 4Pets Pro hundebure er det populære valg hos hundeejere, som vil give deres kæledyr den mest behagelige komfort under transport og skabe sikkerhed i bilen.

Hos Dyreverdenen.dk er det vores mission at give dig som hundeejer den bedste vejledning og rådgivning i forhold til køb af udstyr og tilbehør til din firbenede ven.

Hundebur er uundværligt udstyr til transport

Det er både af hensyn til sikkerheden hos dig, din familie og ikke mindst din hund, at det er nødvendigt at bruge et hundebur til biltransport. Skulle uheldet være ude, er buret med til at redde liv hos både mennesker og kæledyr.

Det er langt fra ligegyldigt, hvilket hundebur du vælger til din firbenede, bedste ven. Buret skal være designet, så din hund kan ligge komfortabelt, og det skal samtidig give maksimal sikkerhed i bilen.

Du skal både forholde dig til design, komfort og egenskaber, når du skal vælge det bedste hundebur. Ligesom buret skal give optimal luftcirkulation, skal det også være fremstillet i et praktisk design, så du nemt kan gøre brug af buret på dine transporter med din hund.

Derfor er 4Pets Pro hundebure i en klasse for sig

Et hundebur er ikke bare et hundebur. Det skal være designet i slidstærke materialer, så det holder til det slid, som transport helt automatisk vil føre med sig.

Burene fra 4Pets findes i mange forskellige størrelser, så du kan udvælge dig dén model, som passer til din hund. Burene kan passe til en hvilken som helst bil, og med det tidløse design kan du få glæde af at give dig selv og din hund den bedste og mest sikre transport nu og mange år ud i fremtiden.

4Pets Pro hundebure er kendt og anerkendt for følgende egenskaber:

  • Nogle af de mest solide og kraftige hundebure på markedet

  • Vinder af FDM’s Crash Test

  • 2 års garanti

  • IOS 9001 certificering

  • Forstærket bagvæg

  • Stabil aluminiumsramme

  • Nemt og ubesværet at åbne og lukke dørene med det gode greb

  • Forstærket forbindelsesled

  • Vedligeholdelsesfri + snavs bliver i buret

  • God luftcirkulation

Når du har valgt den rette størrelse af bur til din hund, bliver dit kvalitetshundebur sendt gratis til din bopæl med Danske Fragtmænd.

Kvaliteten er sikret fra produktion til anvendelse

De unikke og slidstærke hundebure fra 4Pets er produceret i Schweiz, hvor der stilles høje krav til såvel produktionsforhold som design. Burene er fremstillet af miljøvenlige materialer, og produktionen foregår med respekt for vores miljø. Den etiske og bæredygtige produktion er en stor del af årsagen til, at 4Pets Pro hundebure er afholdt af kæledyrsejere i Danmark og internationalt.

Når du køber basisudstyr til din hund, er det vigtigt, at det er fremstillet i tidløst og rustikt design, så du får udstyr, der kan skabe glæde og værdi i mange år frem.

Hundeburene fra 4Pets er ikke kun designet med hensyn til de mest betydningsfulde elementer i forhold til sikkerhed og komfort. Der er også tænkt på praktiske elementer i forhold til rengøring, som får stor betydning for din anvendelse af hundeburet i forbindelse med transport.

Sådan vælger du det perfekte 4Pets Pro hundebur

Det vigtigste parameter når du køber kvalitetshundebur, er valg af rette størrelse. 4Pets Pro hundebure bliver produceret i 4 forskellige størrelser, og der findes en praktisk og brugervenlig størrelsesguide til kvalitetsprodukterne.

Denne kan du med fordel gøre brug af, når du vil sikre dig at købe den helt rette model.

Buret skal i dimensioner matche såvel størrelsen samt vægten på din hund. Det er nemt at gøre brug af den brugervenlige størrelsesguide, så du kan skabe maksimal komfort og sikkerhed.

Tryk HER for at se, hvad størrelse 4Pets hundebur du skal bruge.

Du kan se de forskellige størrelser 4Pets Pro hundebyre her:

4Pets Pro 1

4Pets Pro 2

4Pets Pro 3

4Pets Prp 4

4Pets Pro Dobbelt

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?