AUKTIONER & LIVEUDSENDELSER

Se med og deltag i vores liveudsendelser på Facebook omkring kæledyrs produkter, råd mm.!. Vi kommer løbende til at afholde live auktioner også kaldet live shopping på vores Facebookside, hvor du kan få mulighed for at få fat i populære produkter til ekstra gode priser, udgående vare og nyheder som måske ikke engang er på shoppen i nu, til dit kæledyr eller dig som ejer. Du kan også få muligheden for at blive klogere på forskellige produkter eller kæledyr når vi får besøg af forskellige ekspterter som ville guide dig igennem forskellige produkter, brands og råd til livet med kæledyr.

Følg vores Facebookside og få adgang til de forskellige liveshows og hold øje med denne her side, der er blandt andet mulighed for at vinde præmier under de fleste af vores liveshows, se mere infomation på det pågældende event på vores Facebookside.

 

Psst. kontakt os gerne hvis du ønsker vi skal kigge på at tage bestemte produkter med til et live shopping event, eller hvis du har en ide til em begivende, samt ris & ros.

 

Planlagte liveudsendelser:

Mandag den 9/1 - kanin & gnaver - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Onsdag den 11/1 - hund & kat - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Mandag den 16/1 - kanin & gnaver - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Onsdag den 18/1 - hund & kat - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Mandag den 23/1 - kanin & gnaver - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Onsdag den 15/1 - hund & kat - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Mandag den 30/1 - kanin & gnaver - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Udskiftes løbende.

Du kan se alle kommende liveshow lige her på Facebook.

Online liveshopping hos Dyreverdenen

Kom og deltag i vores online liveshopping hos Dyreverdenen. Vi har et stort udvalg af produkter til kæledyr, som vi præsenterer på vores liveshopping events. Her får du mulighed for at købe produkter til ekstra gode priser, udgående vare og nyheder som måske ikke engang er på shoppen i nu. Vi har også dygtige eksperter, som kan guide dig igennem forskellige produkter, brands og råd til livet med kæledyr.

Følg vores Facebookside og få adgang til de forskellige liveshows. Der er også mulighed for at vinde præmier under de fleste af vores liveshows. Se mere infomation på det pågældende event på vores Facebookside, hvor vi følger alt trafikken, kommentarerne og meget mere, hvis du under showet har spørgsmål til produkter, mersalg af et produkt eller lign. Vores vigtigste mål er at give dig som kunde et godt show, med gode tilbud og lidt ekstra sjov, ballade, kundepleje, hygge og omsætning for os under vores livestream.

  • Vilde tilbud
  • Løbende konkurrencer
  • Stil spørgsmål om produkterne
  • Ugentligt event
  • Hurtig forsendelse
  • Massere hygge

Kontakt os gerne hvis du ønsker vi skal kigge på at tage bestemte produkter med til et live shopping event, eller hvis du har en ide til et begivende, samt ris & ros, vi tager alt med os til vores show med gode tilbud i realtid og en god præsentation af de lækre produkter vi har med direkte på vores sociale medier som Facebook & Instagram, du kan efterfølgende vælge at afhente ordren gratis i vores fysiske butikker i Herfølge.

Sådan fungere vores liveshopping

Allerede i god tid, kan du med fordel gå ind på den eller de enkelte begivenheder og trykke "deltager", ved at gøre dette får du besked af Facebook, så du ikke går glip af showet. I samme omgang deltager du i konkurrencen om et gavekort på i øjeblikket 250kr, til vær liveshow du gør dette i.

Sådan køber du under liveshowet

Skriv ja tak efterfulgt af bestillingstal (fx ja tak A). Ønsker du flere

af samme tilbud(fx. 2x af tilbud A) skal du skrive ja tak A 2.

Herefter sender vi dig et link i Messenger, så du kan købe produktet via

vores hjemmeside. Når du modtager linket er varen reserveret til dig.

Vær produkt skal lægges i kurven.

Alle tilbud er begrænset antal, så de vil blive solgt efter først til mølle.

Fragt prisen under vores liveshopping er de helt almindelige betingelser som normalt på vores webshop med vores fragtfri grænse til pakkeshop og efterfølgende efter vægt.

Meld dig inde i vores VIP Facebookgruppe

Du kan med fordel melde dig ind i vores VIP live-shopping gruppe på Facebook, her deler vi unikke konkurrencer, løbende unikke tilbud og meget andet. Samtidig er dette et godt fælleskab hvor du gerne må dele en masse om dit kæledyr.

Liveshopping til kæledyr

Vi har dygtige medarbejdere som står klar til at hjælpe dig, under vores liveshopping events, her sidder vi samtidig med at der står en medarbejder foran skærmen og viser produkterne frem, forklare omkring dem osv. også klar til at hjælpe dig løbende i chatten på Facebook og på Messenger undervejs, her kan du stille spørgsmål få uddybet tingende og meget mere.

Liveshopping til hunde & katte vær onsdag

Vi har hver onsdag kl. 19.00 et liveshopping event, hvor vi har et stort udvalg af produkter til hunde & katte, her kan du få gode tilbud og købe produkter til dit kæledyr, samtidig har vi også konkurrencer og nogle gange gaver med som du kan vinde eller få. Vi ses vær onsdag hvis din hund eller kat skal forkæles med lækre produkter til skarpe priser.

Liveshopping til kaniner & gnavere vær mandag

Vi har hver mandag kl. 19.00 et liveshopping event, hvor vi har et stort udvalg af produkter til kaniner & gnavere, her kan du få gode tilbud og købe produkter til dit kæledyr, samtidig har vi også konkurrencer og nogle gange gaver med som du kan vinde eller få. Vi ses vær mandag hvis din kanin eller gnave skal forkæles med lækre produkter til skarpe priser.

Gense vores liveshow

Hvis du har gået glip af vores liveshow, så kan du altid gense det på vores Facebook side, her kan du se alle vores produkter og tilbud som vi har vist frem. Vi har også en kommentar sektion, hvor du kan stille spørgsmål og få svar fra vores dygtige medarbejdere, bemærk dog det i dette tilfælde ikke er live og der kan samtidig være udsolgte varer, normalt kan du gense og stadig bestille i de efterfølgende 2 dage.

Hvad er liveshopping?

Liveshopping er en ny form for online shopping, hvor du kan købe produkter via et livestreaming show. Vi sender direkte fra vores butik, hvor vores medarbejdere præsenterer produkterne og fortæller om dem. Du kan se produkterne, stille spørgsmål og købe dem direkte via vores hjemmeside. Det er hurtigt, nemt og sjovt at shoppe på denne måde, og du får samtidig adgang til unikke tilbud og konkurrencer, som du ellers ville have gået glip af.

Hvordan virker liveshopping?

Liveshopping er en ny måde at købe varer på, som er blevet populær på de sociale medier. Det er en form for online shopping, hvor du kan se produkter blive præsenteret i realtid, af vores dygtige medarbejdere og samtidig få forklaret lidt omkring produkterne. Det er som at se et tv-show, hvor du kan købe produkterne, som du ser, direkte i showet og efterfølgende få det leveret eller afhente det i vores butik.

Liveshopping kræver, at du har en livestream-tjeneste i vores tilfælde Facebook & Instagram, som du kan bruge til at se produkterne blive præsenteret, stille spørgsmål direkte i chatten og meget mere. Det er typisk en dygtig vært, som præsenterer produkterne og fortæller om de tilbud, som er tilgængelige, og så sidder der normalt ind bag skærmen og sikre alt virker og besvare spørgsmål mm.

Når du ser produkterne blive præsenteret, kan du købe dem ved at skrive ja tak (samt de bogstaver der nævnes, fx. "ja tak bb"), efterfølgende får du et messenger link hvor du kan klikke. Dette link vil sende dig til vores hjemmeside, hvor du kan gennemføre købet og evt. shoppe flere produkter med fra siden i samme omgang.

Liveshopping er en hurtig og effektiv måde at købe varer på, da du kan se produkterne blive præsenteret og købe dem med det samme. Det er en god måde at handle på, da du kan se produkterne og få information om dem, inden du køber dem og direkte live stille spørgsmål undervejs.

Hvornår finder liveshopping sted?

Vi holder liveshows for hunde og katte vær onsdag kl 19:00 og liveshows til kaniner & gnavere vær mandag kl 19:00 med enkelte aflysninger i ny og næ. Der ville være bedst sælgere, udgående vare, skarpe tilbud og nyheder med i vores shows, sammen med konkurrencer og hvis ud er heldig lækre gaver.

Hvor længe varer liveshopping?

Liveshopping er en ny og spændende måde at købe og sælge produkter på. Det er en form for online shopping, hvor sælgeren præsenterer produkterne live på et livestream, som kan ses af købere på sociale medier. Liveshopping giver købere mulighed for at se produkterne i realtid, og det giver sælgerne mulighed for at vise deres dygtighed og viden om produkterne.

Liveshopping vare normalt 45 minutter til 1,5 time, afhængigt af antallet af produkter, der skal præsenteres, og hvor mange tilbud der skal gives. Vi kan også vælge at forlænge liveshoppingen, hvis det er nødvendigt. Det er derfor en fleksibel måde at shoppe på, da det giver købere mulighed for at se produkterne og få tilbud på dem, uden at skulle bruge meget tid, ofte kan du hvis du ikke har mulighed for at se showet gense liven i de efterfølgende dage og stadig bestille.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har problemer med at afvikle min bestilling under liveshopping?

Hvis du har problemer med at afvikle din bestilling under liveshopping, er det vigtigt at du straks kontakter den dygtige kundeservice, som er til rådighed på Messenger og i liveshowets chat, mens vi er live. De vil være i stand til at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du måtte have. Det er også vigtigt, at du holder øje med de sociale medier og realtidssider, som du bruger til at følge med i de forskellige tilbud og præsentationer. Det gør det nemmere for dig at holde styr på de forskellige kampagner, der afholdes, og det giver dig mulighed for at få det bedste ud af din online shopping.

Kan jeg få refunderet et produkt, jeg har købt under liveshopping?

Ja, du kan få refunderet et produkt, du har købt under liveshopping. Det er vigtigt at bemærke, at der er visse betingelser og vilkår, som du skal overholde for at få refunderet dit køb. For det første skal du læse vores retur side i bunden af hjemmesiden og her kan du se de præcise regler for returneringen, samt mulighed for evt. at købe returfragt igennem os.

Er der et minimumsbeløb, jeg skal købe for at kunne deltage i liveshopping?

Nej, der er ikke et minimumsbeløb, du skal købe for at deltage i liveshopping. Liveshopping er en ny og spændende måde at shoppe på, hvor du kan se produkter præsenteret i realtid og få tilbud, som du ikke finder andre steder. Det er en god måde at få adgang til at se lækre produkter af vores værk, som kan hjælpe dig med at træffe det rigtige køb til dit kæledyr, og samtidig kan du stille spørgsmål undervejs. Liveshopping foregår på sociale medier som Facebook og Instagram, så du kan shoppe online, direkte hjemme fra din stue, mens vi er på live.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?