AUKTIONER & LIVEUDSENDELSER

Se med og deltag i vores liveudsendelser på Facebook omkring kæledyrs produkter, råd mm.!. Vi kommer løbende til at afholde live auktioner også kaldet live shopping på vores Facebookside, hvor du kan få mulighed for at få fat i populære produkter til ekstra gode priser, udgående vare og nyheder som måske ikke engang er på shoppen i nu, til dit kæledyr eller dig som ejer. Du kan også få muligheden for at blive klogere på forskellige produkter eller kæledyr når vi får besøg af forskellige ekspterter som ville guide dig igennem forskellige produkter, brands og råd til livet med kæledyr.

Følg vores Facebookside og få adgang til de forskellige liveshows og hold øje med denne her side, der er blandt andet mulighed for at vinde præmier under de fleste af vores liveshows, se mere infomation på det pågældende event på vores Facebookside.

 

Psst. kontakt os gerne hvis du ønsker vi skal kigge på at tage bestemte produkter med til et live shopping event, eller hvis du har en ide til em begivende, samt ris & ros.

 

Planlagte liveudsendelser:

Onsdag den 24/8 kl.19:00 Live shopping til hund & kat - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Fredag den 26/8 kl.11:00 Live shopping til kanin & gnaver - Meld dig til på vores Facebook begivenhed HER

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?