Adaptil Junior Halsbånd

Adaptil Junior Halsbånd

Mærke: Adaptil

SKU: K274836

299,00DKK

ekskl. levering

Adaptil er en syntetisk kopi af din hunds naturlige feromon og får både hvalpe og voksne hunde til at føle sig mere trygge og samtidig mere rolige. Virker i både vante og i nye oplevelser.

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Adaptil Junior Halsbånd

ADAPTIL er en kopi af det tryghedsferomon som tæven udskiller, når hun ligger og dier sine hvalpe. Dette feromon (D.A.P.) laver et bånd mellem tæven og hvalpene og det skaber tryghed for hvalpene, når de sættes i nye situationer og færdes i ukendte omgivelser. Undersøgelser har vist, at en syntetisk analog af dette feromon, skaber tryghed og velvære for både hvalpe og voksne hunde.

ADAPTIL anbefales derfor til at forebygge og reducere utryghed og stressrelateret adfærd hos alle hunde – både hvalpe som voksne.

ADAPTIL har vist sig at kunne hjælpe hvalpe og voksne hunde med:

 -at blive mere modtagelige over for adfærdsterapi og træning.

- tilpasning til nye omgivelser – det kan være stressende og utrygt at få nyt hjem.

- håndtere midlertidige udfordringer: Ophold i pension, ferie, tordenvejr, køresyge, renovering, ommøblering, nye mennesker eller dyr i husstanden, fester og højtider, nervøsitet for nytårsfyrværkeri mm.

-afhjælpe adfærdsproblemer: Hunde der ikke kan være alene hjemme (dog skal Adaptil ofte kombineres med træning/ adfærdsrådgivning, da det kan være et voldsomt problem for hund og ejer)

ADAPTIL er klinisk afprøvet, naturligt og enkelt at anvende.

ADAPTIL Junior er specielt tilpasset til hvalpe i socialiseringsperioden. Normalt udskiller tæven tryghedsferomonet D.A.P. i op til 4 mdr. efter fødslen af hvalpene, men vi tager hvalpene væk fra tæven når de er 8 uger. I naturen ville de derfor udsættes for dette tryghedsferomon længere end de bliver med vores moderne livsstil. Det er videnskabeligt dokumenteret, at hvalpene får en bedre start hos den nye familie, hvis de har et Adaptil Junior halsbånd på i de første par måneder. De hyler mindre om natten, har nemmere ved at lære at være alene hjemme, har nemmere ved at modtage træning og bliver i det hele taget mere trygge i socialiseringsperioden, hvor de skal fyldes med gode oplevelser.

ADAPTIL Junior passer til en hvalp med et halsomfang på max. 37,5 cm. Halsbåndet bør sidde tæt til hvalpens hud, da det er kropsvarmen der opvarmer halsbåndet så feromonerne frigives. Effekten starter efter ½ time og halsbåndet har effekt i 4 uger. Der anbefales at anvende ADAPTIL Junior fra hvalpen hentes hos opdrætteren som 8-ugers til den er 16 uger. Det vil sige at man skal anvende 2 ADAPTIL Junior halsbånd.

 

  • Beroligende
  • Tryghedsgivende
  • Med feromoner
  • Lugter ikke
  • Kan bruges i længere perioder
  • Virker i ca. 4 uger

 

Indhold: 1 halsbånd. - Ca. til 4 uger.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?