Adaptil Hunde Calm Home Diffusor - 48ml

SKU: K274880

249,00DKK

ekskl. levering

Adaptil er en syntetisk kopi af din hunds naturlige feromon og får både hvalpe og voksne hunde til at føle sig mere trygge og samtidig mere rolige. Virker i både vante og i nye oplevelser.

Få besked når varen kommer på lager

Adaptil Hunde Calm Home Diffusor

Adaptil er en syntetisk kopi af din hunds naturlige feromon og får både hvalpe og voksne hunde til at føle sig mere trygge og samtidig mere rolige. Virker i både vante og i nye oplevelser.

Ved at bruge Adaptil Calm Home diffusoren ville din hund komme til at føle sig mere tryg i stressede situationer, perfekt egnet ved uvante miljøer, ændringer i daglig dagen såsom flytningen, dyrlæge eller lign. Til støjende perioder som nytårs aften, fest eller lign.

Hvordan virker Adaptil Calm Home?

Faktisk virker produktet ved at den indeholder det naturlige stof D.A.P Dog Appeasing Pheromone) som produceres af hvalpens mor når hund dier, dette her produkt er en tro kopi af denne lugt og virker selv på de fleste voksne hunde. Duffusoren skal faktisk bare sættes i en stikkontakt som skal tændes og der langsomt ville blive frigivet det beroligende og tryghedsvirkende feromon. Vi anbefaler at du tænder 24 timer brug Diffuseren virker på et areal på 50-70 m2 og virker i ca. 4 uger. 

 

  • Beroligende
  • Tryghedsgivende
  • Med feromoner
  • Lugter ikke
  • Kan bruges i længere perioder
  • Virker i ca. 4 uger

 

Indhold: 48 ml. - Ca. til 4 uger.

Brugsanvisning: Sæt Adaptil diffusoren i en stikkontakt  i det rum hvor hunden opholder sig mest, den skal sidde vinkelret i stikkontakten og må IKKE placeres bag eller under møbler, da effektiv ikke er lige så god. Duffusoren bør være tændt hele tiden under brug, og gerne 24 timer inden brug. Dækker ca. 50-70 m2 i 4 uger.

Ved brug til nytårsaften anbefaler vi at sætte den op 2 uger inden, for at få den mest egnede effekt op til nytår i under nytårs aften.

Andre købte også

Kredit til den første. - Kæledyrs tilbehør og foder på kredit! - Køb nu, betal til den første!

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?