Treateaters Naturlige Kaninøre - 250g - Produceret i EU

SKU: P21173

45,00 DKK
Naturlige kaninøre, produceret i EU.

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Treateaters Naturlige Kaninøre

Delikate og 100% naturlige kaninøre med pels fra Treateaters EU serie, et perfekt produkt til dig som ønsker at give din hund noget sundt og 100% natuligt, dermed slipper du for unødvendigt billigt fyld og unødvendige tilsætningstoffer. De her kaninøre er helt uden tilsætningsstoffer eller andet fyld, de består faktisk af 100% tørret kaninøre, som en velsmagende sprød snacks til hunde i alle aldre og størrelser.

Naturlige kaninøre i høj kvalitet

De smagsfulde og 100% naturlige kaninøre fra Treateaters, er meget omhyggeligt varmebehandlet, for at sikre et naturligt og lækker produkt, som samtidig er dejlig sprødt. Kaninørene er lavet helt uden tilsætningstoffer og kan med god samvittighed gives til din hund.

Naturlige hundesnacks produceret i EU.

Treateaters EU serien er naturlige snacks produceret i EU på deres egen fabrik, på denne måde kan de selv stå inde for den høje kvalitet af kød og hele vejen igennem produktionen, derfor er du sikker på at få en troværdigt produkt i høj kvalitet. Serien består af forskellige rene og naturlige varmebehandlede produkter helt uden tilsætningsstoffer.

 

  • Naturlige
  • Produceret i EU
  • Europæiske dyr
  • Uden farvestoffer og tilsætningsstoffer
  • Velsmagende

 

Indhold: 250g.

Sammensætning:  100% tørret øre fra kaniner.

Analyse: Råprotein 72%, råfedt 1%, træstof 2,5%, fugt 7%.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?