Sponsorater

På denne her side kan du læse lidt omkring, hvordan du søger sponsorat hos os. Bemærk dog vi ikke sponsorere alt, da vi modtager utrolig mange henvendelser.

Søg om støtte til et arrangement

Hvis du er arrangør eller medhjælper til et arrangement, som fx. en udstilling eller kæledyrs konkurrence mm. Er du velkommen til at søge om sponsorat til arrangementet, for at komme i betragting, skal du kontakte os på vores mail webshop@dyreverdenen.dk og fortælle lidt om dit/jeres arrangement, hvorfor vi skal sponsorer og hvad vi får ud af samarbejdet. Bemærk der skal søges minimum 1 måned før arrangementet.

Hvem kan søge om sponsorat?

Klubber eller arrangøre som i forvejen handler hos os, kommer altid i første række, men tøv ikke med at sende en mail, det skal dog være et arrangement omhandlende kæledyr. Vi sponsorere til stævner, konkurrencer og udstillinger.

- Sponsorat til hunde

- Sponsorat til katte

- Sponsorat til kaniner

- Sponsorat til gnavere, som hamstere, marsvin mm.

- Sponsorat til akvariefisk

- Sponsorat til krybydr

- Sponsorat til tamfugle

Hvad forventer vi til gengæld for et sponsorat?

Til gengæld ønsker vi at få omtale på selve dagen/dagene, i form af flyers mm, blive nævnt til arrangementet og på jeres sociale medier. Samt vi forventer at få et link til vores webshop på jeres hjemmeside.

  • Omtale til arrengementet
  • Omtale på sociale medier, samt evt. nyhedsbrev
  • Indsætte et eller flere tekstlinks / bannere til www.dyreverdenen.dk på jeres hjemmeside

Hvad kan et sponsorat indeholde?

Vi aftaler omkring hvad et sponsorat skal indeholde, som blandt andet en bestemt kategori eller gavekort. Bemærk vi aldrig sponsorere fysiske penge. Vi kan også aftale at i køber produkter og modtager x% på salget.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?